Facebook Toestaan Niet toestaan

OPNIEUW EEN REMONTADA OP DE FORTUIN

15 april 2024 7:30

Voor de Green-Black Army stond op deze mooie zondag de confrontatie met De Sportvriend Etten-Leur oftewel DSE op het programma. Om de nacompetitie te halen moest er vandaag gewonnen worden.

Zoals de laatste weken haast standaard blijkt speelde WVV'67 weer een dramatische eerste helft. Opnieuw kwam de tegenstander al heel snel op 0-1 voorsprong. WVV'67 creeërde amper een kans, behalve een vrije trap van Kieran die de doelman uitstekend pakte. DSE kwam verdiend op 0-2.

Nadat Matt de boel in de rust even goed op scherp had gezet begon het weer te stormen op Sportpark de Fortuin. De Green-Black Army pakte DSE bij de strot en liet die pas na de 90ste minuut los. Eerst roste Matt een vrije trap in de rebound binnen voor de 1-2. Hierna verzorgde Rick een perfecte voorzet op Kiwi voor de 2-2. Tijd voor de volgende REMONTADAAAAAAAAA. Lange bal van Tomlin vanuit de verdediging, Bjorn legt hem af en Kieran maakt de 3-2. Comeback compleet en de 3 punten blijven opnieuw in Woensdrecht!

Door de nederlaag van Sprundel en de overwinning van WVV'67 klimt het naar de 3e plaats op de ranglijst. Deze positie zou aan het eind van de competitie recht geven op een plek in de nacompetitie. Volgende week is het weer 🚨 Super Sunday 🚨! Sprundel komt op bezoek voor een rechtstreekse confrontatie om plek 3. Bedankt voor de support vandaag en volgende week zien we jullie graag weer verschijnen!