Vertrouwenspersoon - WVV'67

Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Ingrid de Ron. Sinds kort ben ik aangesteld als vertrouwenspersoon bij WVV’67 en wil me even aan jullie voorstellen.

Ik woon in Woensdrecht, ben getrouwd met Frank en heb 2 zoons. Ik werk als leerkracht en intern begeleider op basisschool De  Poorte. Als moeder van voetballers heb ik vaak  langs de lijn en in de kantine gestaan en dat doe ik nu nog steeds. Voor mij is het belangrijk dat sporters, zeker kinderen, zich veilig voelen en op een prettige manier met hun sport bezig zijn.

Wanneer er ongewenste zaken plaatsvinden (pesten, discriminatie, agressie, seksuele intimidatie) dan is het goed dat men elkaar hierop aanspreekt. Mocht dit niet voldoende zijn dan kun je als ouder, trainer, speler, vrijwilliger bij mij terecht, met een opmerking of een vraag over een concreet incident of een vervelende ervaring, met betrekking tot ongewenst gedrag.

Je kunt me bereiken via het emailadres: vertrouwenspersoon@wvv67.nl.                                                                                 

Allereerst zal ik luisteren naar je verhaal. Daarna bekijken we welke stappen nodig zijn om tot een geschikte oplossing te komen. Alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Bovendien is er altijd toestemming van de melder nodig voordat er eventuele vervolgstappen worden gezet. We bekijken samen hoe we de problemen zo snel mogelijk kunnen oplossen zodat het samen sporten weer voorop kan staan!

De functiebeschrijving van de Vertrouwenspersoon is toegevoegd, zodat je kunt zien wat het exact inhoudt: Functieomschrijving

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!