Fysiotherapeut - WVV'67

Fysiotherapeut

Maak een afspraak

Op dinsdag en donderdag is er sportverzorging aanwezig van 18.30 uur tot 20.30 uur. Om de wachttijden te beperken kunt u hier een afspraak maken zodat u weet op welk tijdstip u aan de beurt bent. Dit tijdsblok is bedoeld voor actieve leden van WVV'67. Steunende leden kunnen eventueel een afspraak maken buiten dit tijdsblok om. 

Maak hier een afspraak

 

Fysiotherapie J.P. de Jager

WVV’67 heeft sinds het seizoen 2019-2020 een samenwerking met Fysiotherapie J.P. de Jager. Kijk voor meer informatie op:

Jacco de Jager heeft de master opleiding tot sportfysiotherapeut afgerond en heeft in de afgelopen 11 jaar veel kennis en ervaring opgedaan als fysiotherapeut in verschillende sporten, zowel op amateurniveau als op topsportniveau. Jacco en zijn collega's zullen er alles aan blijven doen om blessures zo optimaal mogelijk te revalideren. Fysiotherapie J.P. de Jager beschikt hiervoor over een goed uitgeruste oefenzaal. Op de velden van sportpark De Fortuin kunnen de hersteltrainingen onder begeleiding van Jacco plaats vinden. In de praktijk is er tevens een echoapparaat beschikbaar.

Daarnaast biedt de praktijk leden van WVV’67 de volgende extra’s:

  • Mogelijkheid tot screening, hersteltrainingen en veldtesten op sportpark De Fortuin
  • Behandeling, revalidatie en diagnostiek (echografie) in praktijk
  • Inplanning van WVV’67 leden binnen 24 uur
  • Versneld consult bij orthopedisch chirurgen en diagnostiek (MRI en rx.) in Bravis Ziekenhuizen

Check vooraf even je eigen zorgverzekering om te zien op welke wijze deze zaken worden vergoed.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!