Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

VROEG DOELPUNT DOET WVV'67 DE DAS OM

8 april 2024 10:30

Op Super Sunday mocht WVV'67 op bezoek bij nummer 2 Hoeven. De thuisploeg pakte vorige week zonder zelf te spelen de 2e periode en beloofde dus een aardige kluif te worden voor WVV'67.

Al heel snel kwam Hoeven op 1-0 voorsprong uit een voorzet van de linkerkant. WVV'67 had het erg lastig in de eerste helft en had geluk dat de linksbuiten van Hoeven vergat de 2-0 te maken. Zelf werd WVV'67 gevaarlijk uit vrije trappen en corners, maar de 1-0 ruststand was terecht.

Na rust probeerde de Green-Black Army wat anders, door snel de lange bal te spelen. De wedstrijd ging wat meer gelijk op, maar de kansen waren schaars op deze zomovergoten middag. Een half schotje van Timo en een kopkans voor Kiwi zorgde nog voor wat opwinding. In de allerlaatste minuut kon Hoeven nog na een fout achterin de 2-0 maken.

Een hele zure nederlaag in Hoeven vanmiddag. Volgende week krijgt WVV'67 DSE op bezoek in Woensdrecht. Alle support is welkom, dus tot dan!