Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 KRIJGT DEKSEL OP DE NEUS IN PUTTE

18 maart 2024 7:45

Voor de Green-Black Army stond vandaag de uitwedstrijd bij de buren uit Putte op het programma. WVV'67 wist nog nooit bij Grenswachters te winnen, maar hoopte daar deze keer verandering in te brengen.

WVV'67 starte deze keer, in tegenstelling tot de laatste weken, wel scherp. Binnen 5 minuten hadden zowel Bjorn als Kiwi de Green-Black Army op voorsprong kunnen schieten. Aan de andere kant was het wel meteen raak toen Grenswachters er een keer uitkwam: 1-0. WVV'67 domineerde de wedstrijd en kreeg ook een paar kansen, maar de Putse doelman hield zijn doel schoon. Vlak voor rust was het toch raak toen de verdediger van Grenswachters de bal in eigen doel liep: 1-1.

Ook na rust was de Green-Black Army heer en meester. Zonder hele grote kansen bij elkaar te voetballen had het wel continu de bal en probeerde het de Putse muur te slechten. Vlak voor tijd was daar ook de beloning, toen Tijmen hemeltje vrij de bal binnenknikte voor de 1-2 voorsprong. Een historische overwinning leek in de maak, ware het niet dat de gastheren nog een hele late penalty kregen. De aanvoerder bleef koel en maakte de 2-2. Het werd zelfs nog bijna 3-2, maar de lat, paal en Jason zorgde ervoor dat het gelijk bleef in de derby.

Zo dichtbij, maar uiteindelijk zo ver weg. Dat is wat blijft hangen na deze editie van Grenswachters-WVV'67. De Green-Black Army blijft 4e op de ranglijst en krijgt zondag koploper Clinge op bezoek. Een pittige horde, maar zeker geen onoverkomenlijke. Tot aanstaande zondag!