Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KNAPPE COMBACK IN DERBY

11 maart 2024 7:45

Vandaag stond voor de Green-Black Army de derby tegen ODIO op het programma. De bezoekers uit Ossendrecht bevonden zich voor aanvang op de 10e plaats op de ranglijst. Zij moesten winnen om in ieder geval uitzicht te houden op een nacompetitieplek.

Al heel snel kwam ODIO op voorsprong. Bij een corner werd er slecht verdedigd door WVV'67 en kon de verdediger vrij binnenschieten: 0-1. WVV'67 had de rest van de eerste helft continu de bal en probeerde een gaatje te vinden in de gesloten defensie. Een paar schoten van afstand werden half gevaarlijk en op slag van rust maakte ODIO zelfs de 0-2, opnieuw uit een slecht verdedigde corner. Met het schaamrood op de kaken zocht WVV'67 de kleedkamer op.

Na een donderspeech tapte WVV'67 uit een ander vaatje in de tweede helft. Al snel belandde een van richting veranderd schot van Tijmen achter de Ossendrechtse doelman voor de aansluitingstreffer: 1-2. Kiwi kon daarna al vallend uit een vrije trap de 2-2 op het bord zetten. WVV'67 bleef aandringen en invaller Bjorn voltooide de comeback door de 3-2 voor zijn rekening te nemen. Het verzet van ODIO was gebroken en Kieran kon nog, met wat hulp van de doelman, de 4-2 maken. Heerlijke derbyzege na een geweldige comeback!

2x in een seizoen de derby met ODIO winnen, dat is lekker aan de 3e helft beginnen! Volgende week staat er weer een derby op het programma. Zowel het 1e als 2e gaat op bezoek bij Grenswachters in Putte. Tot de volgende!