Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 BOEKT OVERWINNING TEGEN GROEDE

26 februari 2024 8:15

Na een lange winterstop (met uitzondering van de wedstrijd tegen Philippine) mocht WVV'67 vandaag weer de wei in. Tegenstander Groede, tevens hekkensluiter op de ranglijst, kwam op bezoek in Woensdrecht. De Green-Black Army hoopte na drie wedstrijden eindelijk weer eens de drie punten te pakken.

In de eerste helft waren de gastheren heer en meester. Groede besloot terug te plooien, terwijl WVV'67 met combinatiespel de aanval zocht. Een bal werd door de Groe van de lijn gehaald en verder waren een paar schoten van afstand gevaarlijk. Vlaak voor rust volgde de beloning, toen Rick de bal schitterend binnenkrulde voor de 1-0.

Na rust bleef WVV'67 de betere ploeg. Al snel maakte Kiwi een mooie actie en schoot de bal onberispelijk binnen: 2-0. Ook de 3-0 volgde rap, toen Jens op de achterlijn Martijn een niet te missen kans bood. WVV'67 wisselde wat en Groede kreeg toch nog kansen op de eretreffer. Deze viel ook, toen de aanvoerder een vrije trap tot doelpunt promoveerde: 3-1. Mooi moment was nog het officiële debuut van Jelle van Aert in het 1e elftal van de Green-Black Army.

Uiteindelijk een meer dan terechte overwinning van de WVV'67. Volgende week mag het de degens gaan kruisen met de Markiezaten. De wedstrijd in Bergen op Zoom zal om 14:30 starten. Tot de volgende!