Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

EL FENOMENO VOLTOOIT REMONTADA IN SPRUNDEL

27 november 2023 9:15

Voor WVV'67 stond vandaag de altijd lastige uitwedstrijd bij Sprundel op het programma. Dit betekende de clash tussen de nummer 3 en 4 op de ranglijst. Tevens was dit de 1e wedstrijd van de 2e periode.

De eerste helft was niet bepaald hoogstaand. Het moeilijk bespeelbare veld zorgde ervoor dat er weinig kansen aan beide kanten waren. Sander schoot net over en aan de andere kant prikte Sprundel net voor rust in de korte hoek raak voor de 1-0.

Na rust begon Sprundel veel beter. Al snel maakte het uit een corner de 2-0 en uit een counter zelfs de 3-0. Een kwartier voor tijd leek een nederlaag onafwendbaar, maar toen stond El Fenomeno Sander van 't Hof maar weer eens op. Eerst schoot hij een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer binnen. Daarna verzorgde Kiwi met een lange bal een assist, waarbij Sander de keeper lobde voor de 2-3. Hij voltooide de remontada door opnieuw een voorzet van Kiwi over de Sprundelse doelman te koppen: 3-3. Sprundel kreeg nog een kans, de Green-Black Army ook maar de wedstrijd eindigde in 3-3.

Een mooie comeback van WVV'67 in een echte vechtwedstrijd. Volgende week mag het weer eens een keer thuis aantreden tegen Hulsterloo. Tot de volgende!