Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

OVERTUIGENDE OVERWINNING OP ODIO

30 april 2023 10:30

Zaterdagavond stond voor WVV'67 de derby tegen ODIO op het programma. Beide ploegen zijn in de achtervolging op Sprundel en proberen het gat naar de veilige 8ste plaats te vergroten. De belangen waren dus groot.

WVV'67 startte fel, agressief en vooral met heel goed voetbal. ODIO bevond zich bij vlagen in de draaimolen en werd helemaal scheel getikt door de Green-Black Army. Een mooie aanval werd na een overstapje door Thijs binnengeschoten door Kieran voor doelpunt nummer 10 van het seizoen: 0-1. WVV'67 bleef de bovenliggende partij en nadat de doelman van ODIO bij een corner mistaste was het een koud kunstje voor Bjorn om de 0-2 te maken. De gastheren kregen hierna wel twee grote kansen, maar Brian was in topvorm vanavond en had twee puike reddingen in huis. Ook kregen Youri en Finn nog enorme kansen op de 0-3.

De tweede helft had wat minder spektakel dan de eerste helft. WVV'67 controleerde, ODIO probeerde wel maar kwam vaak niet verder dan de 16 van WVV'67. De Green-Black Army kreeg daarentegen nog een paar grote kansen, maar vergat de wedstrijd te beslissen. Joost incasseerde nog een rode kaart, maar WVV'67 kwam niet meer in de problemen. 0-2 overwinning!!

Een heerlijke driepunter in Ossendrecht. Mede dankzij het goede spel kwam het eigenlijk geen moment in de problemen. Ook alle supporters worden bedankt voor hun support langs de kant, de 12e man was duidelijk aanwezig. Volgende week is WVV'67 vrij en 14 mei staat de volgende derby op het programma. Groen-Zwart gaat dan op bezoek bij Grenswachters. Tot de volgende!