Facebook Toestaan Niet toestaan

STRIJDEND WVV'67 VERLIEST VAN KOPLOPER BSC

3 april 2023 7:45

Na de derbynederlaag van vorige week stond vandaag de confrontatie met koploper BSC op het programma. Uit verloor de Green-Black Army dik, dus vandaag wist het waar het mee te maken kreeg.

De eerste helft ging gelijk op. WVV'67 gaf weinig weg, was goed aan de bal, maar kwam weinig voor de Roosendaalse goal. BSC werd teruggedrongen maar kwam er af en toe gevaarlijk uit.

Na rust was de eerste kans voor de bezoekers gelijk raak toen een corner binnenviel: 0-1. Er kwam meer strijd in de wedstrijd maar het leek erop dat een doelpunt het verschil ging maken vandaag. Vlak voor tijd leek Matt de gelijkmaker op zijn hoofd te hebben, maar de doelman van BSC had een uitstekende redding in huis. Einduitslag: 0-1.

Ondanks de nederlaag bood de Green-Black Army uitstekend weerstand vandaag en verdiende deze wedstrijd eigenlijk geen winnaar. Volgend weekend kan WVV'67 lekker genieten van het paasontbijt en gaat het de week later op bezoek bij NSV in Nispen. Tot de volgende!