Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

HEET MIDDAGJE OP DE FORTUIN

3 oktober 2022 8:00

Zondagmiddag 2 oktober, het was tijd voor WVV'67-Rimboe. Na het gelijkspel van vorige week wilde WVV'67 nu wel de 3 punten in eigen huis houden. Tegenstander Rimboe kwam met 3 punten in de tas naar Woensdrecht na hun overwinnjng van vorige week.

WVV'67 begon stormachtig aan de wedstrijd. Uit een vrije trap van Hessel knikte Matt binnen voor de 1-0. Hierna kreeg Hessel de bal op 35 meter van de goal. Hij zag de keeper te ver voor zijn goal staan en schoot hem schitterend binnen: 2-0. Na een corner knikte Sander de bal in tweede instantie binnen voor de 3-0. Vlak voor rust maakte Rimboe uit een vrije trap de aansluitingstreffer. Ruststand 3-1.

Na rust tapte Rimboe uit een ander vaatje. Al snel maakte het de 3-2 en bleef drukken richting de Woensdrechtse goal. Scheidsrechter Charif, die de hele wedstrijd al matig floot, miste een overduidelijk handsbal van Rimboe in de 16 meter van WVV'67, waarna de 3-3 viel. Tien minuten voor tijd maakte Rimboe zelfs de 3-4 uit weer een corner. WVV'67 drong nog wel aan, maar meer zat er niet.

Helaas dus weer geen overwinning voor de Green-Black Army. Volgende week gaat WVV'67 op bezoek bij Achtmaal. Vorig jaar bleek deze ploeg lastig te kloppen voor WVV'67, dus het wordt tijd voor revanche!