Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WEDSTRIJD MET 2 GEZICHTEN VAN WVV'67

26 september 2022 10:30

Zondag stond voor WVV'67 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Het ging op bezoek bij RSV in Rucphen. Na de goede bekercampagne wilde de Green-Black Army de lijn doortrekken in de competitie.

In de eerste helft overrompelde WVV'67 de tegenstander. Ballen waren snel in het bezit van groen-zwart en de beste kansen waren ook in Woensdrechts voordeel. Na 25 minuten kreeg WVV'67 een corner. Matt knikte de bal terug en Quirijn werkte de bal binnen voor de 0-1. Binnen 30 seconden was het opnieuw raak. Na het snel veroveren van de bal na de aftrap schoot Bjorn op heerlijke wijze de bal in de kruising voor de 0-2.

Na rust bleef WVV'67 de betere partij. Onder andere Kas kreeg een grote kans om de voorsprong uit te breiden. Uit het niets maakte RSV via een mooie goal de aansluitingstreffer. Hierna verandere het spelbeeld. De gastheren drongen aan en 10 minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Dit was tevens de einduitslag: 2-2.

Helaas niet het gewenste resultaat bij de start van de competitie. Maar niet getreurd, volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen! Rimboe komt dan op bezoek in Woensdrecht. Alle seniorenelftallen en de dames spelen thuis, dus er is genoeg voetbal vanaf 9:30 op sportpark de Fortuin!