De Sponsorbaan van W.V.V.´67 - WVV'67

De Sponsorbaan van W.V.V.´67

22 maart 2021 11:00


Op 17 april 2021 gaan we een evenement organiseren genaamd de sponsorbaan van W.V.V.’67. Dit vindt plaats op het W.V.V.’67 terrein. Hiervoor kunnen jullie geld ophalen voor het goede doel. Het goede doel waar we voor ophalen is ‘de vrienden van Bokki’.

Wat houdt het evenement in?

Het is een evenement wat opgedeeld is in 3 onderdelen. Je begint het rondje bij een dribbelzone vervolgens ga je naar de opblaasbare stormbanen en eindigt het rondje bij het survivalparcours.

 

Hoe kan je geld ophalen?

Vraag aan je vader, moeder, broer, zus, tante, oom, neef, nicht, buurman, buurvrouw enzovoorts of ze jou willen sponsoren. Ze kunnen kiezen uit 2 keuzes om te sponsoren. Per rondje of een vast bedrag. Beide mag natuurlijk ook!

Wilt u een vast bedrag sponsoren?
Stort een vast bedrag op het rekeningnummer van W.V.V.’67: NL97 RABO 0122 9005 10 o.v.v. de sponsorbaan van W.V.V.’67.

Wilt u per rondje sponsoren?
Ga naar De Sponsorbaan van W.V.V.'67 - WVV'67 Selecteer welk kind, uit welk team u wilt sponsoren en welk bedrag u per rondje wilt sponsoren.

 

De vrienden van Bokki.

Vrienden van Bokki probeert door het organiseren van vaak sportieve activiteiten geld bijeen te brengen voor goede doelen op het gebied van welzijn van kinderen in het buitenland en het leven met kanker in de Zuidwesthoek van Nederland.

 

Natuurlijk zijn er op de dag zelf mooie prijsjes te verdienen. Zo zal er een prijs zijn voor de 3 personen die de meeste rondjes hebben behaald. En voor de 3 personen die het meeste geld heeft opgehaald! Hoe meer je ophaalt, hoe groter de kans op prijs!

 

Deze sposorloop is mede mogelijk gemaakt door Primera Niels van Elzakker,  Jumbo Paul Lucius en 'Vers van ons'.

 

Succes en veel plezier!

 

Met vriendelijke groet,

Jeugdactiviteitencoördinatoren W.V.V. ‘67

Leon Jansen

Yannick van der Ha

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!