Update Corona virus (16 oktober) - WVV'67

Update Corona virus (16 oktober)

16 oktober 2020 19:00


Beste leden, supporters, sponsoren en andere betrokkenen bij WVV’67,

Tijdens de persconferentie van de regering van dinsdag 13 oktober jl. heeft het kabinet weer strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Wedstrijden in teamverband in de amateursport zijn voorlopig afgelast. De jeugdteams kunnen blijven trainen. De seniorenelftallen mogen ook blijven trainen, maar onder bepaalde, strenge voorwaarden. In overleg met de trainers van het 1e en VR1 denken we een verantwoorde manier te hebben gevonden voor de groep volwassenen om te kunnen blijven trainen. Over de invulling van de trainingen van de groep van het 2e,3e, 4e nemen we volgende week een beslissing. De nieuwe richtlijn om te trainen, inclusief voorlopig trainingsschema, vind je terug op https://www.wvv67.nl/712/corona/

Kleedkamers moeten gesloten blijven, evenals de kantine. Ook is het voorlopig niet mogelijk om op dinsdag en donderdag afspraken te maken en je laten te verzorgen op het sportpark bij WVV’67. Je kunt uiteraard hen wel zelf benaderen. Kijk daarvoor op https://www.wvv67.nl/412/fysiotherapeut/

Deze maatregelen gelden zeker t/m 8 november. Het zijn geen leuke maatregelen, maar gezien de ernstige gevolgen volkomen logisch en begrijpelijk, want gezondheid staat altijd op 1.

Je vergeet haast dat er naast het coronavirus ook nog andere onderwerpen spelen binnen de vereniging. Zo hebben we afgelopen zondag aangifte moeten doen van vandalisme op ons sportpark. Eén van de tenten, die diende als overkapping voor supporters in coronatijd, is vernield. Stormschade? Nee, de aard van schade en de verplaatsing van het doel wat ter bescherming over de tent stond, laat zien dat er wel degelijk handen aan te pas zijn gekomen. Als vereniging gaan we ook nadenken over maatregelen om hier nog beter zicht op te krijgen (camera’s op ons sportpark?). U kunt ook ons extra paar ogen zijn. Vaak zijn er bezoekers op vrijdag- of zaterdagavond. Mocht u ‘s avonds tijdens het voorbijlopen of voorbijrijden bij het toegangspoortje aan de Berglaan fietsen of scooters zien, waarschuw ons of bel de politie. Alle extra ogen helpen!

Van een totale lockdown is vooralsnog geen sprake. We kunnen nog wel langs de winkels om boodschappen te doen. Denk daarbij ook altijd aan de sponsoren die WVV’67 onvoorwaardelijk steunen: https://www.wvv67.nl/318/sponsors/ . Ook zij gaan weer een moeilijke en onzekere tijd tegemoet.

Ondanks de minder leuke mededelingen in deze nieuwsbrief, zien wij de komende weken positief tegemoet! We kunnen in ieder geval samen blijven sporten! Laten we hopen dat we dat zo lang mogelijk in goede gezondheid kunnen blijven doen.

 

Namens het hoofdbestuur en jeugdbestuur,

 

 

 

Erwin van den Heuvel

Voorzitter WVV’67

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!