Thijs prikt op de Wallen! - WVV'67

Thijs prikt op de Wallen!

22 september 2020 8:30


Op een zonovergoten zondagmiddag ging WVV'67 op bezoek bij NSV in Nispen. De Green-Black Army was de competitie goed begonnen met 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden. Na een evaluatie van de voorbereiding en een goed verzorgde lunch vertrok WVV'67 met vertrouwen richting sportpark de Wallen. Het was tevens een weerzien met Hans Vos, de oud-trainer van de club uit Woensdrecht en huidige coach van NSV.

Ten opzichte van vorige week was er 1 wijziging in de opstelling: Hessel startte in plaats van Tomlin. Vanaf het begin van de wedstrijd bleek dat beide ploegen gewaagd waren aan elkaar. De organisatie stond goed aan beide kanten waardoor het een eerste helft werd waar de kansen spaarzaam waren. De grootste kans was wel voor WVV'67, nadat Bjorn een bal van de doellijn gehaald zag worden.

Na rust werd de Green-Black Army sterker. Na een goede opbouw van achteruit stak Hessel Thijs weg, die koel de bal tegen de touwen schoot: 1-0. WVV'67 bleef sterker en kreeg via Quirijn en opnieuw Thijs kansen op de tweede goal van de middag. Achterin gaf WVV'67 geen kans weg en op het einde bleek dat WVV'67 conditioneel sterk was. Uiteindelijk leidde dit tot de verdiende 1-0 overwinning, waardoor de groen-zwarten terug te vinden zijn op de 3e plek op de ranglijst.

Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen DIOZ op het programma. De ploeg uit Zegge won vorig jaar nog van WVV'67. Volgende week gaan we zien of de Woensdrechtenaren in staat zijn om de punten in eigen huis te houden. Tot volgende week en geniet van de nieuwe GIF'jes van de 1e selectie (zie WVV twitter)!

Delen

Lees meer over:
Thijs prikt op de Wallen! WVV'67 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!