Sterk collectief verslaat BSC - WVV'67

Sterk collectief verslaat BSC

14 september 2020 16:15


Zondag speelden de groen-zwarte leeuwen voor het eerst in deze competitie thuis tegen RKSV BSC. De tegenstander uit Roosendaal was vorige week nog niet in actie gekomen. WVV'67 had daarentegen een punt overgehouden aan het uitduel met Rimboe.

De Green-Black Army startte ongelofelijk fel aan de wedstrijd. Binnen de kortste keren stond de 1-0 op het scorebord. Martijn dribbelde naar binnen en schoot de bal in het kruis met zijn chocoladebeen. Vlak daarna was het diezelfde Martijn die een voorzet gaf op Thijs. Ook hij schoot de bal binnen met zijn verkeerde been: 2-0. Nog binnen de 10 minuten stond de 3-0 zelfs op het bord. Een lange bal van onze doelman werd binnen geschoten door Martijn. Na deze goal kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Er waren wat kansen aan beide kanten, maar niemand wist het net te raken. Ruststand: 3-0.

Het tweede bedrijf nam BSC het heft in handen. Zij hadden veel balbezit en wisten ook wel degelijk wat kansen te creëren. Gelukkig wist het collectief van WVV'67, op verschillende manieren, een tegengoal te voorkomen. Voor de thuisploeg was het dus vooral tegenhouden. Dit leverde echter wel het gewenste resultaat op. Eindstand: 3-0.

Onze hoofdtrainer wilde graag nog iets toevoegen aan dit verslag: hij is nog nooit ergens trainer geweest waar de supporters zo weinig verstand van voetbal hebben😉. Fijne werkweek!

Delen

Lees meer over:
BSC Roosendaal WVV WVV''67 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!