Busreis naar Biervliet - UPDATE - WVV'67

Busreis naar Biervliet - UPDATE

4 juni 2018 8:15


Aanstaande zondag is de dag van de waarheid. Blijven wij in de zo geliefde 4e klasse of moeten we weer neerdalen naar de kelder van het amateurvoetbal. De 3-0 thuisoverwinning biedt een uitstekend perspectief maar tegelijkertijd helaas nihil komma nul garanties. Om de kansen te vergroten is steun van Woensdrechts publiek onontbeerlijk. Daarom laat WVV’67 ook dit jaar weer een giga-bus afreizen naar Zeeuws Vlaanderen. Voor slechts 5 euro per persoon kunt u meereizen! Daarvoor is wel een opgave benodigd, graag per mail aan aalzum@outlook.com of per WhatsApp of sms bij 06 - 21 89 83 47.

De terugreis zal plm 17:45 uur aanvangen, we verwachten plm. 18:45 uur terug te zijn bij WVV’67. Aldaar bieden wij de reizigers de mogelijkheid om voor slechts 5 euro per persoon een lekkere hap te nuttigen die zal worden klaargemaakt door onze hoofdsponsor: Culinair Vleghels. Zij die reeds het genoegen hebben gesmaakt van Culinair Vleghels te mogen proeven, kennen zowel de overvloed als de smaaksensatie, zij die dit genoegen nog niet hebben meegemaakt biedt dit een uitgelezen mogelijkheid. Uiteraard willen we ook hiervoor graag een indicatie, Wilt u dit opgeven bij uw busaanmelding? Eveneens dus per mail aan aalzum@outlook.com of per WhatsApp of sms bij 06 - 21 89 83 47 Bij voorbaat dank. Het is zelfs mogelijk om niet met de bus te reizen en toch op te geven voor de smaaksensatie van Culinair Vleghels, make your choice and we make it happen, flexibiliteit in optima forma. 

 Vervolgens is er alle gelegenheid om de consolidatie te vieren, (eventueel, in het slechtste geval…..nee daar gaan we niet vanuit maar dan is er wel de gelegenheid om het te verwerken) na te praten over de wedstrijd én………… om 20:00 uur de Formule 1 race van Montreal - Canada Live te volgen, onder genot van een drankje. 

 Mocht u zich reeds hebben opgegeven voor de bus, laat dan nog even weten of u een hapje mee wilt eten, bij voorbaat dank!

 Hoe dan ook: Graag en hopelijk tot zondag!

 Bestuur W.V.V. ‘67

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!