Speelschema en Stand WAC 2017 - WVV'67

Speelschema en Stand WAC 2017

9 mei 2017 7:30


Wat fantastisch om jullie in zulke grote getale te mogen ontvangen dit jaar. Maar liefst 22 teams hebben zich ingeschreven, waaronder 5 damesteams!

Wat fantastisch om jullie in zulke grote getale te mogen ontvangen dit jaar. Maar liefst 22 teams hebben zich ingeschreven, waaronder 5 damesteams!

Bekijk hier de Stand

Bekijk hier de: Pouleindeling

Bekijk het Speelschema

Bekijk de kleedkamerindeling

Lees het Reglement

Speelschema

In de bijlage treffen jullie het speelschema aan voor WAC 2017. Donderdag 18 mei is het zover, dan staat de eerste ronde gepland. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk rekening te houden met ieders wensen, echter zal dit door het enorme aantal teams en minder speelvelden (2) mogelijk niet altijd het geval zijn. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

 

Facebook

Nieuw dit jaar wordt ook de manier van communicatie naar jullie toe. Waar jullie gewend waren dit op de website van mijn bedrijf te zien, zal dit nu via de Facebookpagina van WVV’67 lopen. Like deze pagina dus en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent WAC. De link naar deze pagina kun je hier vinden.


Reglement

Afgelopen jaren was het zo dat teams met meer dan 2 selectiespelers met een achterstand aan de wedstrijd begonnen. Dit jaar hebben we teams ingedeeld op het aantal opgegeven selectiespelers, vandaar dat deze regel dit jaar is komen te vervallen. Het gehele reglement is voor het gemak bijgevoegd.


Speeltijden

I.v.m. de vele inschrijvingen is besloten de speeltijd dit jaar terug te brengen naar 2 x 25 minuten. Vervolgens zal er 5 minuten wisseltijd zijn om teams op het veld te krijgen en van het veld af te halen. Het programma ziet er nu als volgt uit:

 

18.30 uur: Ronde 1

19.20 uur:  Wisseltijd

19.25 uur: Ronde 2

20.15 uur: Wisseltijd

20.20 uur: Ronde 3


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!