Dhr. Dekkers

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

WVV'67 moet in de strijd tegen degradatie in één week drie wedstrijden spelen. De eerste van die drie was vandaag tegen VV Groede. In Groede werd er beschamend met 5-0 verloren, dus WVV'67 had wat recht te zetten in eigen huis. T.o.v. de vorige wedstrijd tegen Ria W waren er flink wat wijzigingen. Quirijn leek zijn hamstringklachten achter zich gelaten en voor Thijs gold hetzelfde met zijn darmklachten. Jens kon door een enkelblessure helaas niet meedoen, wat deels opgevangen kon worden doordat Bradley er weer bij was. Waar in de afgelopen twee wedstrijden WVV'67 moeite had de bal in de ploeg te houden, lukte dat de eerste helft tegen Groede heel aardig. Hierdoor ontstond na 3 minuten de eerste grote kans. De bal werd vanuit het middenveld bij Quirijn in de voeten gespeeld. Hij gaf hem op zijn beurt aan Hessel, die de bal door de benen van de tegenstander aan Robin mee gaf. Ondertussen was Quirijn door gelopen en dit was gezien door Robin. Hij gaf de bal keurig mee aan Quirijn op randje zestien waardoor Quirijn zo op de keeper af kon dribbelen. Net als tegen Oostburg faalde hij niet: 1-0. Door zelf voor het eerst in lange tijd als eerste in de wedstrijd op voorsprong te komen, kregen de Woensdrechtenaren een flinke boost. Er werd bij vlagen goed gecombineerd. Omdat Groede zelf ook wilde voetballen, werd er in een, voor de 4e klasse, moordend tempo gespeeld. Beide ploegen hadden nog één of twee aardige mogelijkheden, maar de keepers deden aan beide kanten goed hun werk. Uiteindelijk werd er met een 1-0 stand gerust. In de rust werd er nog eens de nadruk gelegd op het in de ploeg houden van de bal. Na rust zag je dat dit een stuk moeilijker begon te worden voor de groen-zwarten. Groede kwam veel meer in hun spel en WVV'67 begon te vaak de lange bal te spelen. Dit resulteerde in mogelijkheden voor de Zeeuws-Vlamingen. Uiteindelijk was het een ingooi en gekluts voor de goal die WVV'67 de das om deed: 1-1. Maar waar normaal dit een 0-1 achterstand betekent, stond het nu dus 1-1 na de vroege voorsprong. Hierdoor leken de mannen uit Woensdrecht ook minder van slag door de ongelukkige tegentreffer. Zo werd snel na de aftrap Hessel diep gestuurd door Robin. De grensrechter van Groede stond met zijn vlag omhoog, maar de scheidsrechter zag heel goed dat het nooit buitenspel kon zijn. Helaas was de bal net te hard voor Hessel waardoor de keeper nog net de bal weg kon tikken. Deze rolde op zo'n 20 à 25 meter van het doel precies richting Quirijn. Hij twijfelde geen moment en schoot de bal met buitenkant rechts over de keeper in het net: 2-1. Zo stond het nog geen halve minuut gelijk. Helaas speelde de hamstring van Quirijn weer op en was dit zijn laatste wapenfeit. Hij werd vervangen door Ronald. Ronald stond nog geen 5 minuten in het veld of hij werd diep gestuurd. Zonder te twijfelen, schoot hij de bal op doel, maar de keeper had de goal goed klein gemaakt en hield de bal tegen. Groede zette steeds meer aan voor de gelijkmaker, waardoor WVV'67 steeds minder aan voetballen toe kwam en steeds meer moest gaan strijden. Dit werd bij vlagen heel goed gedaan met Youri als absolute uitblinker. Helaas viel in de 79e minuut de 2-2 alsnog. Een slecht genomen vrije trap van Groede ging langs alles en iedereen in de zestien. Deze kon door een speler van Groede, in een vermeende buitenspelpositie, worden binnen gelopen. Aangezien WVV'67 niet meer aan aanvallen toe kwam, werd er alles op gezet om een punt te pakken. Zo kwam Thijs van Tillo als extra verdediger erbij. Uiteindelijk sleepte de Woensdrechtenaren met hangen en wurgen een broodnodig punt binnen. Wat ook het vermelden waard is, is dat Tomlin Smits van de JO19 zijn debuut heeft gemaakt in de laatste minuten. Gezien de 2e helft en de resultaten van directe concurrenten kan WVV'67 zeker tevreden zijn met het gepakte punt tegen Groede. Aanstaande donderdag staat er een hele belangrijke wedstrijd in Bergen Op Zoom tegen Nieuw Borgvliet voor WVV'67 op het programma. Hier kan een grote stap worden gezet in de strijd tegen degradatie.