1 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

Zoals al eerder aangekondigd stond op Eerste Paasdag de wedstrijd tegen Ria W op het programma. Men hoopte de goede lijn van vorige week door te trekken in Westdorpe. Er moest door Hans behoorlijk worden gesleuteld aan de opstelling, want men had te kampen met een groot aantal blessures en afwezigen. Gelukkig waren Robin en Max op tijd geland in Eindhoven en konden zij dus met de busreis mee naar Westdorpe. WVV'67 moest het vandaag wel doen zonder Bradley, Marinus, Thimo en Arnold. Ook Quirijn, vorige week nog verantwoordelijk voor twee treffers, kon, in verband met hamstringklachten, niet opgeschreven worden op het wedstrijdformulier. Dit betekende dat Ronald Bogers zijn rentree in de basis maakte en Stijn Prop (JO19) op het middenveld begon. Thijs van Tillo (JO19) startte opnieuw opnieuw op de rechtsbackpositie. Robin, Max en Leon startten in eerste instantie op de bank. Toch moest Robin, na een week Spanje, zijn verantwoordelijkheid nemen, nadat Thijs in de warming up af moest haken met darmklachten. Hij startte zodoende als linksbuiten. Ria W begon zeer slordig aan de wedstrijd, maar WVV'67 had ook duidelijk moeite de bal in de ploeg te houden. Individueel gezien had Ria W veel technische spelers en kregen zij hierdoor vaak de mogelijkheid om een aanval op te zetten. Er werd niet scherp gedekt en ook wanneer WVV'67 in balbezit was hielp het Ria W een aanval op te zetten door de bal naar de verkeerde kleur te spelen. Gelukkig kwamen zij niet langs Erwin. Via de rechterkant was ook Hessel, namens WVV'67, zeer gevaarlijk met zijn snelheid. Zelfs zo gevaarlijk dat de linksback van Ria W zich genoodzaakt voelde in de 21e minuut aan de noodrem te trekken. Hij mocht met een directe rode kaart de kleedkamer opzoeken. Een groot voordeel voor WVV'67 om in het verdere verloop van de wedstrijd met een overtal te spelen. WVV'67 kreeg vervolgens direct een uitgelezen kans, maar Youri kreeg na een zweefduik zijn hoofd niet tegen de bal. WVV'67 bleek heel even het betere van het spel te hebben, maar door veelvuldig foute ballen en onverzorgd spel leverde dit geen kansen meer op voor de mannen van Hans Vos. Ria W daarentegen werd juist sterker en creëerde veel kansen. Via de zijkant kreeg Ria W vaak de mogelijkheid tot een voorzet en ook via het centrum kreeg het vaak de mogelijkheid om Erwin te verschalken. Het was niet te zien dat Ria W met een man minder op het veld stond, want de mannen uit Westdorpe maakten het spel. Gelukkig stond Erwin zijn mannetje en bleef de brilstand op het bord staan. Tot de 42e minuut. Na een vrije trap kreeg Matt de bal ongelukkig tegen zijn hoofd en wat de spelers van Ria W niet lukte, lukte Matt wel. De bal verdween achter Erwin in het net. Verdiend kwam Ria W dus via een gelukje op 1-0. In de rust werden de koppen dezelfde kant op gezet en werd er met goede moed de tweede helft ingegaan. WVV'67 kreeg echter direct een flinke tegenvaller te verwerken. Net na rust moest Erwin een tweede bal uit het net halen. Ria W kreeg de bal via balverlies op het middenveld in bezit en na een goede steekbal werd de bal in het hoekje achter Erwin geschoten. Max werd na 50 minuten in het veld gebracht. Hij verving Stijn en werd als rechtsbuiten geposteerd. Ook in de tweede helft bleek WVV'67 totaal niet in de wedstrijd te komen en was het Ria W dat de wedstrijd dicteerde. WVV'67 was overal te laat en in balbezit lukte het nauwelijks de bal in de ploeg te houden. WVV'67 probeerde tevergeefs naar voren te drukken, maar kon geen vuist maken. Leon werd in de 70e minuut, voor Jens, als stormram in gebracht. Hij maakte zodoende zijn rentree in de hoofdmacht. Leon viel goed in en kon meermaals de bal goed vast houden. De kansen die WVV'67 met mondjesmaat kreeg werden niet goed uitgespeeld en waren vaak de opmaat tot een counter van Ria W. Met een 2-0 stand bleef WVV'67 er in geloven, maar kon het duidelijk niet aanhaken bij het niveau en de tomeloze inzet van Ria W. Ria W leek ook op twee doelpunten te steken, totdat de scheidsrechter in de 80e minuut naar de penaltystip wees na een overtreding van Matt in de zestienmeter. 3-0. Dit was ook de eindstand. Een meer dan terechte overwinning voor Ria W. WVV'67 moet deze belabberde wedstrijd snel vergeten en zich klaar maken voor de volgende tegenstander. Volgende week komende mannen uit Groede op bezoek. Mogelijk krijgt WVV'67, net als twee weken geleden tegen Oostburg, weer de kans op punten.