25 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag stond er voor WVV'67 een zeer belangrijke wedstrijd op het programma tegen SV Oostburg. Bij winst zouden de Woensdrechtenaren aansluiting vinden met de ploegen boven hen op de ranglijst. Bij verlies zouden ze een pas op de plaats moeten maken. Oftewel, dit was een echte "6 punten wedstrijd’’. De uitwedstrijd werd ongelukkig met 2-1 verloren, dus WVV'67 wist dat er zeker kansen lagen. Er waren een aantal wijzigingen t.o.v. de laatste wedstrijd. Zo waren aanvoerder Robin en Max afwezig. Thijs van Tillo (JO19) was de vervanger van Max. Bradley keerde voorin terug in de basis waardoor Hessel de plek van Robin overnam. In de eerste helft probeerden de groen-zwarten voetballend richting het doel van Oostburg te komen, maar op het middenveld kon de bal niet langer dan 5 seconden in bezit worden gehouden. Dit kwam ook door de tegenstander, die 3-4-3 speelden, waar WVV'67 bij vlagen moeite mee had. Doordat de bal zo snel verloren werd, kon Oostburg vaak counteren. Dit leverden een aantal hachelijke momenten op voor de goal van Erwin. Gelukkig kon de heilige 0 nog gehouden worden. Wanneer WVV'67 eenmaal de bal in de ploeg wist te houden, leverde dat een aantal goede aanvallen op die helaas stokte rond de zestien. Uiteindelijk werd er gerust met de brilstand. Na een analyse van de eerste helft besloten Bradley en Hessel te wisselen van positie. Dit bleek een gouden zet. Al na een paar minuten werd de bal perfect aan Thijs mee gegeven op links. Hij gaf hem op zijn beurt weer perfect voor waardoor Quirijn de bal maar binnen hoefte te tikken. 1-0 na een mooie, soepel verlopende aanval. Helaas, zoals vaker dit seizoen, kon WVV'67 niet lang genieten van de voorsprong. Een vrije trap vanaf de zijkant werd in een keer binnen geschoten, omdat Erwin verwachtte dat de bal aangeraakt zou worden. 1-1. Er was verder niks aan de hand, want WVV'67 had het betere van het spel, de overtuiging en blies bij vlagen de mannen van Oostburg van het veld. Dit resulteerde weer in een prachtige aanval die uiteindelijk via Youri bij Jens op rechts belandde. Jens twijfelde geen moment toen hij Quirijn voor de goal zag staan. Hij gaf de bal perfect voor en Quirijn kopte zijn 2e van middag snoeihard in de kruising, 2-1. Nu moesten de mannen uit Woensdrecht de focus houden om de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Oostburg ging aanvallender spelen waardoor Thijs wat verdedigender moest gaan spelen. Dit deed hij meer dan verdienstelijk en dat bekroonde hij in de 83e minuut. Hessel werd weg gestuurd door een steekpass van Bradley. Hessel gaf de bal precies op tijd aan Quirijn op de rand van de zestien. Quirijn nam hem niet goed aan, waardoor hij niks anders kon doen dan op doel te schieten. Het schot werd half gepakt door de keeper en belandde uiteindelijk voor de voeten van Thijs. Hij twijfelde niet en schoot de bal in het lege doel binnen, dik verdiende 3-1. Nu moest WVV'67 nog zonder kleerscheuren de wedstrijd uit zien te spelen. Dit lukte uiteindelijk zonder al te veel moeite en zo waren de 3 belangrijke punten een feit! Een geweldige teamprestatie waarbij gezegd moet worden dat Thijs van Tillo een uitstekend basisdebuut kende! Aankomende zondag wacht Ria W. Het is nu de taak om deze flow mee te nemen naar Westdorpe.