12 april 2018 20:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

WVV’67 heeft gisteren op teleurstellende wijze met 3-2 verloren van Nieuw Borgvliet. Door het gelijkspel van Koewacht bezet WVV’67 nu de twaalfde plaats op de ranglijst. Nieuw Borgvliet blijft laatste, maar door hun eerste overwinning van het seizoen staat hun puntenaantal nu op negen. VIVOO staat met tien punten, maar met drie wedstrijden minder gespeeld op de dertiende plaats. WVV’67 begon ongewijzigd aan de wedstrijd t.o.v. de wedstrijd tegen Groede. Marinus was weer terug bij de selectie, maar begon op de bank. De Green-blackarmy kon deze wedstrijd geen moment in de wedstrijd komen. Men liet Borgvliet te vaak de lange bal spelen, waardoor zij diverse malen levensgevaarlijk werden voor het doel van Erwin. In het begin van de wedstrijd wist men nog enigszins via de zijkanten een aanval op te zetten, maar naarmate de eerste helft vorderde werd het slordig in balbezit, waardoor het de balbezit weer over ging naar de oranjehemden. WVV’67 zakte weer in en opnieuw moest het weer de hoge, diepe bal zien te verwerken. Het eerste doelpunt van Borgvliet kwam echter uit een corner. Bij de eerste paal werd de voorzet goed binnengeschoten. Nieuw Borgvliet kwam in de eerste helft ook nog tot 2-0. Een steekbal op Stefan Schoonen werd niet goed ingeschat en hij faalde niet door de bal in de verre hoek te werken. In de rust werden een aantal tactische omzettingen gedaan. Robin werd gewisseld voor Marinus en zodoende werd Hessel linkshalf. In de tweede helft veranderde het spelbeeld echter nauwelijks en bleef Nieuw Borgvliet de bovenliggende partij. Het verzuimde meermaals om de 3-0 te maken wat zodoende WVV’67 in de wedstrijd hield. WVV’67 kreeg zelf vervolgens bij een 2-0 stand ook behoorlijke kansen, maar zonder resultaat. Toch werd het 3-0. Een afstandsschot belandde onder de lat achter Erwin. WVV’67 bleef wel strijden en dit leverde zelfs een doelpunt op. Youri kopte een voorzet prima over de keeper. Zo bleven de spelers van Hans Vos er in geloven. Ronald werd in de ploeg gebracht in plaats van Youri. De wedstrijd kreeg nog een spannend slot, want een centrale verdediger van Nieuw Borgvliet wist een voorzet zelfs te promoveren tot een eigen doelpunt. 3-2. Men zette alles op alles, maar verder dan een schot op de lat van Marinus kwam het niet. Zondag moeten de mannen van Hans Vos er weer vol tegenaan, want dan staat de lastige uitwedstrijd tegen Clinge op het programma.