6 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

WVV'67 is er niet in geslaagd om de volledige buit mee te nemen uit Huijbergen. In de slotminuten van de wedstrijd moest het de gelijkmaker toestaan. Doordat Koewacht ook haar wedstrijd verloor is de voorsprong van WVV'67 wel opgelopen naar drie punten. VIVOO volgt nog steeds op vier punten. Er moest door Hans Vos weer het nodige gesleuteld worden aan de opstelling. Youri, Bradley, Jens, Ricardo, Thimo en Arnold waren allemaal niet in staat aan de aftrap de verschijnen. Youri, Bradley, Jens en Thimo waren door blessures niet inzetbaar terwijl Ricardo en Arnold familieverplichtingen, al dan niet in het buitenland, hadden. Ook Stijn Prop van de JO19 moest met een blessure toekijken. Thijs van Tillo begon samen met Matt in het centrum van de defensie. Tomlin begon als controlerende middenvelder. Thijs de Ron mocht ook weer vanaf de aftrap beginnen in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Koewacht van twee weken geleden. Dennis van Loon, Ronald Bogers en Rik Verbraak begonnen op de bank. WVV'67 begon ijzersterk aan de wedstrijd en dit leverde in de vijfde minuut een strafschop op. Hessel werd aan de linkerkant diep gestuurd. Hij was veel sneller dan zijn directe tegenstander die geen andere oplossing zag dan Hessel naar de grond te halen. Aanvoerder Robin nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de bal hard tegen de touwen. 0-1. Een scenario wat men niet had durven dromen. Na tien minuten werd het allemaal wat slordiger en werd er veelal de lange bal gespeeld. Hierdoor kwam ook VIVOO meer in hun spel. Kansen voor beide teams waren het gevolg, maar ook voor beide teams zonder resultaat. VIVOO begon de tweede helft met twee nieuwe spelers en dit leek direct zijn vruchten af te werpen. Na een goede aanval schoot men de bal maar net naast het doel van Erwin. Dit zou ook even hun laatste wapenfeit zijn, want vervolgens was het WVV'67 dat het spel meer en meer naar zich toe trok. Dit leverde tal van kansen op, maar dichterbij dan twee maal op de lat kwam het niet. Een grotere voorsprong bleef dus uit. Hierdoor bleef VIVOO erin geloven en kregen ook zij enkele gevaarlijke kansen. Gelukkig stond Erwin zijn mannetje en wist hij de voorsprong te behouden. Ook bij gevaarlijke vrije trappen vanaf de zijkant liet hij zich gelden en wist hij bijna iedere voorzet te onderscheppen. Echter sloeg het noodlot in de 90e minuut toch toe. Een vrije trap aan de linkerkant van het veld werd door Dimitri Ceuppens, al dan niet met de hand, het doel ingewerkt en zodoende gooide WVV'67 dus spreekwoordelijk twee punten in de prullenbak. Erg zonde. Complimenten waren er voor de inzet en strijdlust dat men toonde, maar vooral voor de manier waarop Thijs en Tomlin zich hebben gemanifesteerd in deze belangrijke derby. Een mooie derde helft werd aan deze derby toegevoegd en met opgeheven hoofd werden de nodige gele rakkers, in de stralende zon, naar binnen gewerkt. Lang kan er niet worden stilgestaan bij deze wedstrijd, want aanstaande donderdag gaat men op bezoek bij NSV in Nispen. Ook dan hopen we weer op de belangrijke steun van de supporters!