WVV'67 - Grenswachters eindigt in gelijkspel

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag stond de derby tegen Grenswachters op het programma.

Men begon vrijwel het zelfde aan de wedstrijd als tegen IJzendijke. Alleen stond Hessel vandaag op de linksbackpositie. Sander nam de Rechtsbackpositie in wat er voor zorgde dat Max vandaag samen met Stijn, Tomlin en Arnold op de bank zat.

WVV'67 kwam goed uit de startblokken. Het begon dwingend aan de wedstrijd, maar was toch behouden. Het kreeg na ongeveer vijf minuten zelfs de eerste kans van de wedstrijd maar Jens wist de bal geen snelheid en richting mee te geven. Na tien minuten was het toch Grenswachters dat op voorsprong kwam. Thom van Dongen kwam goed naar de eerste paal gelopen en kopte de bal uitstekend tegen de touwen. 0-1. WVV'67 bleef er echter druk op houden. Uit een goed uitgespeelde aanval kwam Bradley één op één te staan. Hij faalde gelukkig niet en zette de 1-1 op het bord door de bal langs de keeper te schieten. Hessel, die al niet helemaal fit aan de aftrap verscheen, werd na 40 minuten toch noodgedwongen vervangen door Max. Vlak voor rust kwam komt WVV'67 zelfs op 2-1. Een schot van Max werd geblokt en Robin kon de bal opvangen. Na een goede combinatie schoot de aanvoerder, nadat hij naar binnen was gekomen, met zijn rechterbeen de bal achter de keeper van Grenswachters.

In de tweede helft liet grenswachters zien waarom het bovenaan staat in de periode. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van de thuisploeg. Echter moesten de mannen uit Putte wel waken voor de counter voor de mannen van Hans Vos. WVV'67 was soms nog bijzonder gevaarlijk uit een tegenaanval. Grenswachters kreeg na ongeveer twintig minuten spelen een penalty. Erwin van den Heuvel wist deze penalty, net zoals hij deed tegen Clinge, te stoppen. Hij dook naar de juiste hoek en had de bal zelfs klemvast. Er was luid gejuich te horen van de toeschouwers die aanwezig waren op sportpark De Fortuin. De druk van Grenswachters nam toe en WVV'67 moest alle zeilen bijzetten om de bal weg te werken. Uit een corner scoorde Grenswachters toch de 2-2. Grenswachters probeerde vervolgens door te drukken, maar WVV'67 wist goed stand te houden. Dit was ook de eindstand.

WVV'67 kan tevreden zijn met deze uitslag. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen VIVOO op het programma. In Woensdrecht werd het 4-2 voor de Green-blackarmy.