Datum

10 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

WVV'67 is hard onderuitgegaan in Nispen. De ploeg van Hans Vos verloor met maar liefst 6-2 van NSV. Doordat VIVOO van RIA W won en een dag daarvoor Koewacht gelijkspeelde tegen IJzendijke zijn de verschillen minimaal in de strijd om direct lijfsbehoud. Het verschil met VIVOO bedraagt nog maar één punt, terwijl Koewacht op twee punten volgt. Men kon gelukkig weer beschikken over Youri. Hij keerde weer terug van een blessure. Bradley moest nog steeds vanaf de kant toekijken, net als Jens en Thimo die nog altijd geblesseerd zijn. Thijs van Tillo nam de plek van Ricardo in die nog steeds op vakantie is. WVV'67 begon sterk aan de wedstrijd en wist goed de ruimtes de benutten die er ontstonden achter de verdediging van NSV. Dit leverde ook 26 minuten spelen de 0-1 op. Na een mooie steekpass van Quirijn op Thijs zorgde laatstgenoemde voor de openingstreffer door de bal achter de keeper te schuiven. Alles leek onder controle, maar nog geen drie minuten gespeeld te hebben lag de bal er aan de andere kant alweer in. De linksbuiten van NSV werd diep gestuurd en in de korte hoek schoot hij raak. WVV'67 stond zodoende weer met de rug tegen de muur, want nu was het NSV dat het spel maakte. WVV'67 probeerde er via de counter nog een par keer uit te komen, maar echt grote kansen kreeg het niet. Dichterbij dan twee vrije trappen rondom het zestienmetergebied van NSV kwam het niet. In de veertigste minuut werd het ook nog 2-1. Na slordig balverlies kreeg NSV de mogelijkheid via een combinatie door het centrum de linksbuiten te bereiken. Dit lukte en zodoende leek hij één op één met de keeper te komen. Max zag geen andere mogelijkheid en voelde zich genoodzaakt aan de noodrem te trekken met een gele kaart en penalty tot gevolg. Dit betekende zijn vijfde gele kaart, waardoor hij er tegen ODIO niet bij is. Met een ruststand van 2-1 zochten beide teams de kleedkamer op. Na de rust kwam Dennis erin voor Max die niet verder kon door een blessure aan zijn lies. Na een kwartier gespeeld te hebben in de tweede helft werd de 3-1 gemaakt door NSV. Een mooi schot in de verre hoek was Erwin te machtig. WVV'67 was niet in staat tot op de helft van NSV te komen en kwam steeds verder in de verdrukking. Vijf minuten na de 3-1 deed WVV'67 toch iets terug. Robin kopte de bal uit de rebound tegen de touwen. Men zette alles op alles om een punt veilig te stellen, maar het was toch NSV dat er 4-2 van maakte. Frustratie alom bij de groen-zwarten. Nadat Erwin bij een corner omver werd geduwd en dit niet geconstateerd werd door de scheidsrechter begon de kaartenregen. Eerst werd Erwin op de bon geslingerd voor commentaar op de leiding. Vervolgens voelde ook Sander zich genoodzaakt hier wat van te zeggen en ook hij ontving een gele kaart. Ook voor Sander betekende dit zijn vijfde gele kaart en Sander is er tegen ODIO dus ook niet bij. Wanneer je dacht alles gehad te hebben haalde Matt ook nog een doorgebroken speler neer, waardoor hij zelfs de directe rode kaart getoond zag worden. Met tien man probeerde men te redden wat er te redden viel, maar NSV wist nog twee keer te scoren. Met een 6-2 eindstand werd er door de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd gefloten. Zo verliest WVV'67 niet alleen de wedstrijd, maar moet het zondag ook de gehele verdediging missen. Zondag is ODIO in Ossendrecht te tegenstander. Eenvoudig zal het niet worden, maar met de nodige strijdlust en inzet zal men proberen ook na deze wedstrijd drie punten om de strijd tegen nacompetitie mee te nemen.