Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag stond voor WVV’67 1 de eerste competitiewedstrijd van 2018 op het programma. Men kon de borst nat maken, want het was v.v. Clinge dat op bezoek kwam. V.v. Clinge was de ploeg met de minste verliespunten uit de competitie.

De ploeg van Hans Vos begon enigszins gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen METO van voor de winterstop. Thimo is nog altijd geblesseerd. Op hem kon dus sowieso geen beroep gedaan worden. Ook Marinus bleef door rugklachten aan de kant. Verder keerde Bradley terug in de basiself. Hans Vos koos deze keer voor Hessel en Sander als respectievelijk links- en rechtsback. Ook stond Erwin weer onder de lat. Hierdoor bestond de bank vandaag uit Kevin, Max, Nick en Arnold.

De groen-zwarten begonnen goed aan hun wedstrijd. Er werd gediciplineerd verdedigd en zo werd het voor Clinge lastig om gevaarlijk te worden. WVV’67 deed zeker niet onder voor de Zeeuws-Vlamingen en kreeg zelfs kansen om op voorsprong te komen. Toch moest men een tegengoal toelaten. Na slordig balverlies van Erwin werd er via een combinatie een speler van Clinge één op één gezet. Deze lobte hem vervolgens eenvoudig over Erwin heen. Zoals gezegd creëerde ook WVV’67 kansen. Na een hoge bal in de zestien van Clinge leek er hands gemaakt te worden door een speler van Clinge. De scheidsrechter legde vervolgens de bal op de stip. Aanvoerder Robin Schipperijn zorgde voor de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en waren beide ploegen op zoek naar een tweede treffer. Na vijf minuten gebeurde er iets opvallends. De scheidsrechter besloot na nog geen vijf minuten gespeeld te hebben in de tweede helft na een valpartij de bal op de stip te leggen voor Clinge. De officiële rentree van Erwin werd echter glans gegeven, doordat hij de penalty op spectaculaire wijze uit de hoek tikte. Het bleef 1-1. Halverwege de tweede helft kwam de bal na een goede steekbal bij Robin terecht. Na een goede actie schoot hij de bal door de benen van de keeper van Clinge. Een verdiende voorsprong voor de mannen van Hans Vos. Men moest wel op blijven letten voor de gevaarlijke hoge ballen van de Zeeuws-Vlamingen. Ook dit werd doorstaan en zo won WVV’67 zeer verdiend deze wedstrijd. De drie punten bleven in Woensdrecht.

Volgende week treedt men aan tegen NSV. In de eerste wedstrijd van competitie werd er nog met 4-3 gewonnen van de mannen uit Nispen.