26 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag kwamen de mannen uit Ossendrecht op bezoek. De derde derby van het seizoen zou er eentje worden waarbij de neutrale toeschouwer zijn vingers bij kon aflikken. Met een enigszins gewijzigde opstelling trad WVV’67 aan tegen RKVV ODIO Ossendrecht. De groen-zwarten stonden direct met de rug tegen de muur en moest in twee minuten tijd drie corners toelaten. Na deze turbulente fase ongeschonden te zijn doorgekomen, dook na een steekbal van Youri, Hessel aan de linkerkant voor het doel op. Hij schoot te bal tegen de keeper. De hoge bal leek vervolgens over de keeper in het doel te dwarrelen, maar daar dacht de rechtsback van ODIO anders over. Hij tikte de bal, zoals alleen Björn dat kan, uit het doel. Er volgde een rode kaart en een penalty. Aanvoerder Robin Schipperijn faalde niet en de 1-0 stond op het scorebord. WVV’67 kon zodoende meer druk uitoefenen op de Ossendrechtenaren en er kwamen meer ruimtes. De goede inzet werd beloond. Een voorzet van Hessel werd goed terug gekopt en Thimo schoot de bal goed binnen. 2-0. Na een uitstekende eerste helft en met een 2-0 ruststand gingen de mannen aan de thee. WVV’67 liet het er vlak na de rust niet bij zitten en leek na de 3-0 van Jens, die de bal via de rebound van een schot van Robin tegen het net schoot, op rozen te zitten. WVV’67 was het doelpunt nog aan het vieren of de 3-1 stond ineens op het scorebord. Een pijlsnelle aanval door het centrum werd vervolgens verzilverd door de bal in de korte hoek te schieten. WVV’67 leek wakker te zijn geschut, maar ODIO had in de tweede helft, ondanks een man minder, het heft in handen. WVV’67 kon uit de counter nog wel voor gevaar zorgen, maar het was vooral tegenhouden. Een voorzet via de linkerkant van ODIO werd snoeihard laag binnen gekopt en de spanning was volkomen terug in de wedstrijd. Met nog tien minuten op de klok zette WVV’67 alles op alles, maar had geen antwoord op een hoge lange bal vanuit het middenveld. Deze bal viel precies over Ricardo en Mitchell Elenbaas kopte de bal vervolgens tegendraads over Björn. WVV’67 snakte naar het eindsignaal. Toch doken de groen-zwarten nog een enkele keer op voor het doel van ODIO. Ondanks dat de mannen van Hans Vos in de eerste helft een goede pot op de mat legde, was het niet in staat deze ruime voorsprong vast te houden. Beide ploegen kunnen een puntje toevoegen aan hun totaal. Op naar volgende week! WVV’67 gaat dan op bezoek in Koewacht.