19 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Het vlaggenschip van WVV'67 is er niet ingeslaagd de belangrijke wedstrijd tegen RIA-W om te zetten in drie punten. Op het eigen sportpark waren de mannen uit Westdorpe de betere.

Het team van Hans Vos was op één plek gewijzigd ten opzichte van vorige week. Kevin kreeg de voorkeur boven Youri die op de bank begon.
Verder zaten naast Youri, Thijs, Arnold en Nick op de reservebank.

WVV'67 probeerde RIA-W naar achteren te duwen, maar doordat het spel vaak onverzorgd was zorgde dit er voor dat men vaak balverlies leed. Het was niet bij machten kansen te creeeren. RIA-W dook daarentegen wel een aantal keer voor het doel van Bjorn op, maar deze schoten werden goed geparreerd.

In de rust werden er een aantal dingen besproken en werd er aangevangen voor de tweede helft. Ook in de tweede helft bleek het lastig om de vrije man te vinden en het spel ging op en neer. Toch was het WVV'67 dat op voorsprong leek te komen, maar nadat Jens de bal tegen de touwen schoot zag met tot verbijstering de assistent grensrechter van RIA-W met de vlag in de lucht. De scheidsrechter ging polshoogte nemen en keurde het doelpunt af. Een bittere pil, want nog geen twee minuten later lag de bal er aan de andere kant in. Er werd onzorgvuldig opgebouwd en een bal door het centrum op Ricardo werd afgepakt en langs Björn geschoten. Men probeerde nog een en ander te forceren. Thijs kwam er in voor Jens, maar ook dat leverde weinig op. Twintig minuten voor het einde van de wedstrijd sloeg het noodlot toe. Een vrije trap werd niet goed ingeschat en dwarrelde zo over alle verdedigers van WVV'67, waarna een alerte spits de bal in het doel schoot. Verbouwereerd als men was zette WVV'67 nog alles op alles, maar zonder resultaat. Eindstand 0-2.

Door dit verlies is het gat met de nummer 12 verkleind tot 1 punt. Naast dat men voor de derde keer op rij verloor is ook de fraaie ongeslagen thuisreeks van anderhalf jaar naar de gallemiezen. Men gaat er deze week alles aan doen om volgende week in de derby tegen ODIO er weer te staan.