Onbekend

Opstelling

Eindelijk was daar dan het begin van de competitie. Na 8 weken voorbereiding moest het vandaag gaan gebeuren.

Er werd vroeg verzameld i.v.m. de uitreiking van de nieuwe shirts van de nieuwe hoofdsponsor Culinair Vleghels. Na het maken van de nieuwe elftalfoto ging met zich concentreren op NSV.

Na een klein oponthoud van de scheidsrechter werd er uiteindelijk om kwart voor 3 afgetrapt voor de start van het nieuwe seizoen in de 4e klasse A. Al snel werd duidelijk dat de mannen van NSV niet waren gekomen om WVV'67 een makkelijke middag te bezorgen en NSV ging er vanaf minuut 1 volle bak tegen aan. Het eerste half uur was redelijk in evenwicht met periodes van druk van beide kanten. Na 35 minuten maakte WVV'67 via een prachtige aanval met een afgemeten voorzet van Max op Youri de 1-0. De schroom leek er vanaf, want nog voor rust werd de voorsprong uitgebreid naar 3-0 via Thijs en Marinus. Die laatste verbaasde vriend en vijand met een geweldige uithaal in de kruising.

Na de welverdiende 15 minuten rust was het eigenlijk uit het niets NSV dat in de 57e minuut de 3-1 aantekende, waarop Antoine in de 71e minuut antwoordde met een prachtige solo. 4-1. Na een aantal positiewisselingen op het veld werd het allemaal wat minder. Zeker bij de ploeg uit Woensdrecht. NSV kwam uiteindelijk nog terug tot 4-3. Verder kwamen ze gelukkig niet en zodoende gaat WVV'67 dus prima van start in de 4e klasse A met 3 punten.