17 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

Na een goede trainingsweek stond vandaag de laatste bekerwedstrijd van het seizoen op het programma: Uit naar Stampersgat.

Nadat trainer Hans Vos in de bestuurskamer in Woensdrecht zijn tactiek en opstelling bekend had gemaakt, werd er met opgeheven hoofd vertrokken voor de wedstrijd. Het veld was in eerste opzicht een vrij behoorlijke mat, maar bleek al snel meer een weiland dan een goed voetbalveld. Duidelijk was dat de boys in groen zwart het lastig hadden met het veld en zichzelf. Dat resulteerde dan ook in een 0-0 ruststand.

In de rust werd duidelijk dat de trainer absoluut niet tevreden was over het vertoonde spel en dat er in de tweede helft uit een ander vaatje getapt moest worden om de 3 punten mee naar Woensdrecht te nemen. Na de aftrap van de tweede helft was het nog niet meteen zichtbaar wat de trainer wilde gaan zien in de 2e helft en na 54 minuten viel dan ook de 1-0 voor Schutters. Dat bleek het punt voor een omslag en 'KIWI' maakte 1 minuut na de achterstand dan ook met z'n kop de 1-1 na een perfect afgemeten voorzet van Hessel. Daarna werd langzaam maar zeker het duel naar Woensdrechtse kant getrokken en konden Robin 2x en Youri 1x de eindstand van 1-4 op het scorebord zetten en voor enige rust bij de meegereisde WVV'67 supporters zorgen.

Een qua uitslag goede generale voor de start van de competitie volgende week thuis tegen NSV, maar er ligt nog zeker een uitdaging voor trainer Hans Vos komende week. Op naar volgende week. Hopelijk zullen dan ook de vele supporters die ons steunen weer van de partij zijn.