Sander de Nijs neemt WVV'67 bij de hand in moeizame bekerwedstrijd

9 september 2017 17:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Op een waterige dag vol buien en onweer stond de wedstrijd tegen FC Bergen Za 1 op het programma. De weergoden waren in elk geval positief van zin, want m 17:00 uur stond er een mooi zonnetje boven sportpark de Fortuin. Na een stevige wedstrijdbespreking was iedereen op scherp gezet en was het duidelijk hoe FC Bergen bestreden moest worden.

Vanaf de aftrap werd er goed gevoetbald en creëerde WVV'67 binnen 5 minuten 3 goede scoringskansen, maar helaas vielen die niet in het net. En ja, daar heb je die oude voetbalwet weer... dan valt hij aan de andere kant. Een discutabele goal, maar de scheidsrechter floot voor een doelpunt. 0-1. Hierdoor leek WVV'67 flink van slag en waren alle gemaakte afspraken als sneeuw voor de zon verdwenen. Het was de linksback die net zoals vorig seizoen het weer op zijn heupen kreeg en nog voor het rustsignaal de 1-1 aantekende.

In de rust werd er duidelijk door trainer Hans Vos aangegeven wat er mis ging en dat er in de 2e helft uit een ander vaatje getapt moest worden.

Toch duurde het nog even alvorens de 3 punten veilig gesteld werden. Na een reeks van kansen was het weer Sander die WVV'67 bij de hand nam en na een prachtige aanval goed positie koos voor het doel en de bal prachtig achter de keeper van FC Bergen schoot. 2-1. Het slotakkoord was van de topscoorder van vorig seizoen die een tweetal verdedigers op het verkeerde been zette en daarna zeer beheerst de keeper verschalkte. 3-1. Waarna al stiekem het KIWI IS ON FIRE weer te horen was. Al met al was het een matige wedstrijd, waarbij uiteindelijk de drie punten tellen. Tevens willen we hierbij de mensen die ondanks het vreemde tijdstip weer langs de lijn cq op het terras stonden bedanken voor de support.