5 september 2017 20:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

In verband met het jubileumweekend speelden de groen-zwarten gisterenavond (dinsdag 5 september) hun eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen. Het trof op papier de sterkste van de drie tegenstanders in het bekertoernooi. Alliance was de tegenstander. Twee weken geleden werd er nog nipt met 4-3 verloren in een oefenpot. Om 20.00 uur werd er afgetrapt op sportpark Kortendijk. WVV'67 begon georganiseerd aan de wedstrijd en het liet Alliance niet in hun spel komen. Het zat vaak kort op de tegenstander en wist er soms ook gevaarlijk uit te komen. Na ongeveer 15 minuten kwamen de mannen van Hans Vos op voorsprong. Na een goede hoge diepe bal in de loop van Robin schoot hij de 0-1 binnen. Helaas wist WVV'67 de voorsprong niet vast te houden, want na een dekkingsfout bij een corner van Alliance kon de bal hard binnen worden geschoten. Alliance werd sterker in balbezit en wist steeds vaker de vrije man te vinden. Dit resulteerde in de 2-1. Een inlopende middenvelder kon een teruggetrokken bal vrij in schieten.

Na de rust kwamen de kwaliteiten van Alliance beter naar voren en werd WVV'67 steeds verder teruggedrukt. WVV'67 was niet bij machten het georganiseerde spel, zowel aanvallend als verdedigend, door te trekken en het was hierdoor verplicht in de tweede helft veelvuldig achter de bal aan te lopen. Alliance vond nog één keer het net, doordat een hoge diepe bal door het centrum niet verwerkt kon worden. Zodoende werd de eerste bekerwedstrijd met 3-1 verloren. Men was het er over eens dat de eindstand het spelbeeld van de wedstrijd niet tegen sprak.

Zaterdag(!!) staat de tweede wedstrijd voor de beker op het programma. Dan is FC Bergen (zat) de tegenstander. Er zal geïmproviseerd moeten worden met het avondeten, want er wordt al om 17.00 uur afgetrapt op sportpark De Fortuin.

Opstelling: Bjorn - Max (Timo 80'), Matt, Hessel (Bradley 45'), Sander - Youri, Jens, Robin - Marinus, Antoine, Thimo (Thijs 45')