20 augustus 2017 13:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

Zoals aangekondigd stond vandaag de oefenpot tegen Alliance op de rollen. Men verwachtte een geduchte tegenstander, wat ook niet gek is aangezien Alliance vorig seizoen nog in de nacompetitie voor een plek in de derde klasse streed.

WVV'67 begon zeer sterk aan het duel, waarbij er van achteruit veel de combinatie werd gezocht en vanuit daar de vrije man aan de zijkant. Dikwijls was het de opening naar de van vakantie teruggekeerde Thimo aan de linkerkant of de in de eerste helft veelvuldig opkomende Max. In de 25e minuut was het dan ook Thimo, waarbij zijn voorzet over iedereen Max bereikte. Hij schoot de bal met de buitenkant van de rechtervoet tegen de touwen. WVV'67 bleef doordrukken en bleef ook zo de bovenliggende partij. Echter was het een speler van Alliance die via de rechterflank naar binnen kwam en de bal geplaatst in de verre hoek krulde. Beide teams leken met een 1-1 stand te gaan rusten, maar net voor rust werd een steekbal door Max ietwat verkeerd verwerkt en viel de bal over de keeper in het doel. Een wereldgoal... maar dan in eigen doel.

In de tweede helft was het spelbeeld totaal anders. Het was Alliance dat de klok sloeg en vele kansen creëerden. Deze schoten werden echter niet gepromoveerd tot doelpunten en nadat er door Alliance iets te nonchalant met het balbezit werd omgegaan werd Thimo weer door Antoine diep gestuurd. Thimo leverde een perfecte voorzet af waardoor Quirijn er zijn hoofd alleen nog tegen aan hoefde te zetten. Tien minuten later kwam WVV'67 zelfs weer op voorsprong doordat Marinus, die door het centrum één op één voor de keeper werd gezet, de bal met veel gevoel over de keeper lobte. Waar eigen doelpunten normaal gesproken vrij zeldzaam zijn telde deze wedstrijd er maarliefst twee. De net ingebrachte Hessel raakte de bal ook niet helemaal optimaal en na enige miscommunicatie verdween de bal weer in eigen doel, 3-3. Robin leek enige tijd daarna de 3-4 te maken, maar hij stond schijnbaar in buitenspelpositie. Op sportpark Kortendijk helaas geen videoref, dus blijft het 3-3. Uiteindelijk was het toch Alliance dat aan het langste eind trok. In de 90e minuut werd een een voorzet van de rechterkant tegen de touwen gekopt. Eindstand 4-3.

Een wedstrijd waarbij WVV'67 met vlagen goed spel heeft laten zien en de teams het, zeker voor de neutrale toeschouwer, een mooie oefenwedstrijd tentoonstelde.

Opstelling: Björn, Max (Hessel 75'), Matt, Ricardo, Sander - Kevin (Stijn 45'), Jens (Youri 45'), Antoine (Robin Cl 80') - Marinus, Quirijn, Thimo (Robin S 75')