S. (Sabit) Dursun

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

Afgelopen zondag speelde het eerste elftal van WVV'67 tegen RSV. RSV was vorig jaar 4e geworden in de 4e klasse B. Een geduchte tegenstander tijdens de seizoensouverture voor de groen-zwarten.

In de eerste helft leek het echter alsof de bezoekers niet wisten dat de competitie was begonnen. Er werd veel balverlies geleden, weinig gecommuniceerd en vrijwel alle duels werden verloren. RSV profiteerde hiervan door 'gelukkig maar' 2 keer te scoren. Net voor rust kreeg WVV'67 nog een grote kans op de aansluitingstreffer, maar deze werd helaas op de keeper geschoten.

In de tweede helft tapte de green-black army uit een ander vaatje. Er werden veel kansen gecreëerd. Uit een van deze kansen scoorde Max. Hij nam de bal op de volley en schoot de aansluitingstreffer binnen. Vlak daarna kopte Kiwi WVV'67 zelfs naast RSV. Helaas bleef deze tussenstand niet lang op het bord. Ongeveer 5 minuten later stifte de spits de thuisploeg weer op voorsprong. De groen-zwarten namen risico achterin en uit een counter werd de beslissing en tevens eindstand op het bord geschoten: 4-2.