WVV'67 1 begint beker met remise bij Krabbendijke

7 september 2019 17:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling WVV'67 1

Op een regenachtige zaterdagmiddag, begin september, was het dan eindelijk zover. Het vlaggenschip van WVV'67 was toe aan hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Het bekeravontuur begon vandaag tegen Krabbendijke. De zaterdagploeg had inmiddels al een wedstrijd gespeeld. Deze werd met 1-0 verloren van Kapelle.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het vooral de thuisploeg die aan de bal was. Zij probeerden vooral via de flanken gevaarlijk te worden. De green-black army kon dit vaak voorkomen door compact te verdedigen. Hier kwam vaak, mede door het drassige veld, het nodige kunst- en vliegwerk bij kijken. Vooral de heren uit de laatste linie, Matt en Sander, konden zich lekker uitleven en maakten slidings alsof ze deze nog nooit hadden gemaakt. Aanvallend gezien werden de mannen uit Woensdrecht gevaarlijk uit standaardsituaties. Zo wist Kiwi een vrije trap met het hoofd terug te leggen op de instormende Tomlin (0-1). Vlak daarna werd het zelfs 0-2 toen Kiwi attenter was dan zijn bewaker en de bal in het doel wist te werken. Dit was dan ook meteen de ruststand.

In het tweede helft merkten de groen-zwarten al snel dat er in de eerste helft met de krachten was gesmeten. Krabbendijke kon hierdoor naar hartenlust aanvallen. Uit 1 van deze aanvallen schoof de buitenspeler van Krabbendijke de bal onder de keeper door (1-2). Helaas was dit niet het laatste wapenfeit van de Zeeuwen. Zij bleven doorgaan met aanvallen. Dit resulteerde in een terechte strafschop die ook feilloos werd verzilverd (2-2). In het laatste gedeelte van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.