14 september 2019 17:00

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Afgelopen zaterdag speelde de green-black army hun laatste wedstrijd voorafgaand aan de competitie. Dit keer was Kapelle de tegenstander. Alleen bij winst verzekerden de groen-zwarten zich van de volgende ronde. Kapelle maakte snel duidelijk dat dit niet makkelijk ging worden voor WVV'67. Al na 10 minuten schoven zij de bal in het doel (0-1). De gehele eerste helft had de thuisploeg weinig in te brengen. Toch was het Max die vlak voor rust de groen-zwarten langszij schoot (1-1). In de tweede helft werd uit een ander vaatje getapt door de green-black army. De thuisploeg kreeg diverse kansen en scoorde zelfs de 2-1. De grensrechter was het hier niet mee eens en stak zijn vlag omhoog, waardoor de goal werd afgekeurd. Helaas had de scheidsrechter niet de beelden die wij inmiddels wel hebben, want dan had hij deze goal zeker goedgekeurd. WVV'67 nam veel risico in de laatste minuten om iets te forceren, waardoor het zelf het deksel op de neus kreeg. In 'the dying seconds' kopte Kapelle de bal in het net (2-1).