Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 WEER DE BESTE VAN DE ZUIDWESTHOEK

30 mei 2023 12:45

Op Tweede Pinksterdag mocht de Green-Black Army voor de allerlaatste keer dit seizoen de wei in. In en tegen Noordhoek stond er voor WVV'67 vrij weinig meer op het spel. De tegenstander moest daarentegen winnen om niet rechtstreeks te degraderen.

De eerste helft verliep grotendeels zoals voorspeld. Na een moeizaam begin vanuit het Woensdrechtse kamp pakte WVV'67 de draad op. Ze speelden regelmatig prima de bal van kant naar kant, wat leidde tot dreigende momenten voor de goal van Noordhoek. Halverwege de eerste helft maakte Rick een van deze aanvallen mooi af voor de 0-1. Noordhoek, loerend op de lange bal naar voren, kwam niet verder dan een kopbal op de paal.

Na rust gingen de gastheren er volle bak voor. WVV'67 ging juist steeds minder voetballen en kwam regelmatig in de problemen. Noordhoek kreeg het geloof weer helemaal terug toen een vrije trap ver van het doel zomaar over Brian binnenviel: 1-1. Vlak voor tijd kreeg WVV'67 de bal uit een corner niet weg in de eigen 16 en kwam Noordhoek op 2-1 voorsprong. Dit was tevens de einduitslag.

Een zuur einde van het seizoen op deze manier. Ondanks de nederlaag eindigt WVV'67 dit jaar op een keurige 5e plaats en is het weer de beste ploeg in de Zuidwesthoek. Het was gisteren ook een dag van afscheid. Zowel Thijs als Hessel speelden na heel wat jaren hun laatste wedstrijd in het mooie groen-zwart van WVV'67. Zij vertrekken naar de kersverse kampioen Vrederust. Thijs en Hessel, bedankt voor alle mooie jaren binnen WVV'67 en weet dat de poorten van sportpark de Fortuin altijd open staan voor jullie! Supporters, bedankt voor de massale steun weer dit jaar en we zien elkaar volgend jaar weer!