Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

LAATSTE THUISWEDSTRIJD EINDIGT IN MINEUR

22 mei 2023 8:00

De Green-Black Army mocht vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen spelen. Tegenstander Sprundel kan nog 3e worden, waar WVV'67 nog een puntenrecord kon halen.

De eerste helft bood weinig spektakel. WVV'67 en Sprundel maakten het elkaar moeilijk en kregen beide weinig kansen. Een schotje in de handen van Brian en een paar halve kansen voor de thuisploeg waren de noemenswaardige acties in de eerste helft.

In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders. Ondanks de weinige kansen wist Sprundel wel de 0-1 te maken. Een verdwaalde voorzet dwarrelde over Brian de goal in. WVV'67 ging 1-op-1 spelen en probeerde het wel, maar verder dan een schotje van Hessel en een kopbal van Kiwi kwam het niet. Einduitslag: 0-1 nederlaag.

Volgende week speelt WVV'67 de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Noordhoek gaat het proberen voor het tweede jaar op rij Woensdrechts beste te worden. Tot volgende week!