Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

PLEK VIER UIT ZICHT NA NEDERLAAG IN PUTTE

16 mei 2023 17:30

Op Moederdag mocht WVV'67 voor de laatste keer dit seizoen aantreden voor een derby. Op bezoek bij Grenswachters in Putte stond de strijd om plek 4 op het spel. De Green-Black Army moest winnen om aansluiting te houden met Sprundel en zicht te blijven houden om een plekje in de nacompetitie.

In de eerste helft leek het niet of WVV'67 dit besef had. De gastheren, ook op zoek naar de punten om klassebehoud veilig te stellen, begonnen fel, agressief en kwamen regelmatig gevaarlijk voor de goal. Dankzij Brian en een paar grote missers bleef de brilstand geruime tijd op het bord staan. Na de drinkpauze was het dan toch raak voor Grenswachters: 1-0. WVV'67 kwam niet verder dan een schot van Thijs en mocht van geluk spreken dat het maar met een miniem verschil ging rusten.

Met een driedubbele wissel in de rust probeerde Ruud het tij te keren, maar al snel kon de geheel vrijstaande speler van Grenswachters uit een corner de 2-0 maken. De Green-Black Army probeerde van alles, maar had tot volgend jaar Moederdag kunnen spelen zonder een doelpunt te maken. Eindstand: 2-0 in het Putse voordeel.

Een zure nederlaag, want door de resultaten op de andere velden kan WVV'67 maximaal 5e worden en is de nacompetitie dus uit zicht. Wel kan er bij 2 overwinningen in de resterende 2 wedstrijden het puntenrecord van 42 punten verbroken worden. Ook is 1 overwinning voldoende om opnieuw de beste ploeg in de Zuidwesthoek te zijn. Aanstaande zondag staat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Sprundel komt dan op bezoek in Woensdrecht. Tot aanstaande zondag!