Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 PAKT 3 BELANGRIJKE PUNTEN NA KNALLEND BWF

24 april 2023 8:00

Vandaag stond voor WVV'67 de wedstrijd tegen hekkensluiter DIOZ op het programma. De bezoekers wisten vorige week de eerste overwinning van het seizoen te boeken, dus de Green-Black Army was gewaarschuwd. Voor de wedstrijd werd Quirijn gehuldigd voor zijn 250ste wedstrijd in het groen-zwart. Nogmaals proficiat Kiwi!

In de eerste helft was het meeste balbezit voor WVV'67. DIOZ plooide terug op eigen helft, WVV'67 had de bal en probeerde de score te openen. Een paar kansrijke aanvallen strandden in het niets en Robin raakte de paal. Vlak voor rust haalde Robin wel doeltreffend de spreekwoordelijke trekker over. Zijn droge knal verdween in de goal voor de 1-0. DIOZ kwam snel hierna langszij, toen Brian ongelukkig uitgleed en de goal open was: 1-1.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Hessel had een geweldige actie in huis, waarna zijn schot via de onderkant van de lat terug het veld in ging. WVV'67 drong aan en kreeg een terechte pingel toen Kieran werd getorpedeerd door de Zegse doelman. Specialist Robin knalde de bal binnen en de voorsprong stond weer op het scorebord: 2-1. Ook kreeg WVV'67 nog een penalty, maar helaas werd deze gemist door Kas. DIOZ drong nog aan, maar WVV'67 kwam niet meer in de problemen. Einduitslag: 2-1!

Een mooi weekend dus voor de Green-Black Army, na een gezellige avond op het BWF op de zaterdag een driepunter in eigen huis. Volgende week zaterdag (!) speelt WVV'67 de derby tegen ODIO. De aftrap in Ossendrecht is om 18:30. Tot dan!