Facebook Toestaan Niet toestaan

ONNODIGE NEDERLAAG TEGEN METO

27 maart 2023 8:15

Zondag 26 maart, tijd voor de volgende derby! WVV'67 ging op bezoek bij buurman Meto. Waar de gastheren in de onderste regionen bivakeren, staat de Green-Black Army keurig 5e.

Het spel vanaf de Woensdrechtse kant was niet om aan te gluren. Al binnen 6 minuten lag de bal binnen toen de spits van Meto een voorzet binnen kon lopen: 1-0. Ondanks het slechte spel kreeg WVV'67 toch nog 2 grote kansen, maar Sander en Kieran wisten niet te scoren.

Na rust begon WVV'67 wel sterker. Maar binnen een paar minuten konden alle goeie bedoelingen de prullenbak in. Meto kreeg een zeer discutabele penalty, waarna het 2-0 werd. WVV'67 probeerde het nog wel, maar verder dan een kans voor Youri kwam het niet. Thimo kreeg zelfs nog een rode kaart en zo eindigde de wedstrijd in een deceptie.

Een hele zure nederlaag voor de Green-Black Army. Volgende week gaat WVV'67 het thuis opnemen tegen koploper BSC. Een lastige horde, maar zeker geen onneembare horde. Tot volgende week!