Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

GREEN-BLACK ARMY VERSLAAT BLUE WHITE DYNAMITE

20 maart 2023 8:00

Voor WVV'67 stond vandaag de wedstrijd tegen SVC op het programma. De tegenstander uit Standaardbuiten had de eerdere ontmoeting met 3-2 gewonnen. De Green-Black Army begint de laatste weken juist aardig op stoom te raken.

De eerste helft was voor de thuisploeg uit Woensdrecht. Zoals de laatste weken vergat WVV'67 het overwicht uit te drukken in goals. Na een bal van Youri op de paal kreef Kieran op het randje van buitenspel de bal. Hij bleef koel en omspeelde de doelman voor de 1-0. Vlak voor rust meldde SVC zich voor de eerste keer voor de goal. Een snelle vrije trap werd door de spits binnengekopt: 1-1.

Na rust golfde het spel meer en meer op en neer. Finn haalde op de rand van de 16 de trekker over zijn eerste doelpunt in het Groen-Zwart: 2-1. Opnieuw kwam SVC langszij toen een verdwaalde voorzet ineens binnen waaide: 2-2. WVV'67 bleef drukken en ondanks dat Kieran onterecht afgevlagd werd, kreeg diezelfde Kieran loon naar werken. De clubtopscoorder dribbelde vanaf links naar binnen en schilderde de bal magistraal de kruising in: 3-2. SVC drong nog aan, maar uit een counter ontving Kas de bal van doelman Brian en schoot van grote afstand de 4-2 binnen. Heerlijke overwinning!

Opnieuw een driepunter voor de Green-Black Army. Door de zege blijft het op de 5e plaats staan met aansluiting met de 4e plek. Volgende week gaat WVV'67 op bezoek bij de buren van Meto. De derby wordt om half 3 in Hoogerheide gespeeld. Alle support is welkom!