Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 VERGEET WEDSTRIJD TE BESLISSEN IN BERGEN

13 maart 2023 7:45

Na de overwinning van vorige week mocht de Green-Black Army afreizen naar Bergen op Zoom. Nieuw-Borgvliet, tevens koploper, was de tegenstander. De ploeg van oud-WVV'67 trainer Gerard Lazerom maakte net als WVV'67 nog kans op de 2e periodetitel.

De start van WVV'67 was voortvarend. Binnen 10 minuten betaalde de hoge druk van WVV'67 zich uit. Via Tomlin en Thijs belandde de bal bij Kieran, die de 0-1 maakte. Hierna kabbelde de wedstrijd voort. Beide ploegen kregen weinig kansen, al was WVV'67 meer aan de bal. Na 30 minuten kwamen de gastheren langszij. Een voorzet viel bij de 2e paal binnen voor de 1-1.

Na rust was het van beide kanten vechtvoetbal. Er waren veel duels op het middenveld, die met name door WVV'67 gewonnen werden. Een schot van Matt werd aangeraakt en mooi gered door de doelman van Nieuw-Borgvliet. Richting het einde van de wedstrijd kreeg de Green-Black Army de kansen om het te beslissen. Thijs en Max kregen grote mogelijkheden op de 1-2, maar de bal ging er niet in. Aan de andere kant had Brian nog een katachtige reactie in huis na een corner om het tegendoelpunt te voorkomen. Einduitslag: 1-1.

Een gelijkspel tegen de koploper betekent dat WVV'67 op de 5e plaats blijft. Volgende week gaat het de stijgende lijn weer proberen door te zetten tegen SVC. Eerder dit jaar werd het 3-2 voor de ploeg uit Standaardbuiten, dus tijd om nu wel de 3 punten te pakken. Tot volgende week!