Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ACHTMAAL MET DIKKE CIJFERS NAAR HUIS

6 maart 2023 9:30

Zondag 5 maart, en WVV'67 mocht eindelijk weer de wei in! Na de 1-0 oefennederlaag vorige week tegen Schijf trad het vandaag aan tegen angstgegner Achtmaal. De laatste 3 wedstrijden tegen de bezoekers werden namelijk met grote cijfers verloren. Het werd dus tijd voor revanche, en dat met aanvoerder Robin terug in de basiself.

De gehele eerste helft domineerde de Green-Black Army. Achtmaal plooide terug op eigen helft en WVV'67 had veel meer balbezit. Tot de 16 van de tegenstander voetbalde het goed, maar de beslissende pass ontbrak te vaak. Achtmaal werd daarentegen helemaal niet gevaarlijk. Desondanks was de ruststand 0-0.

Na rust vielen de doelpunten wel. Thijs besloot het advies om wat vaker te schieten op te volgen. De grabbelende Achtmaalse doelman zag de bal onder zich het doel ingaan: 1-0. De eerste aanval van Achtmaal was daarentegen ook raak. De linksbuiten knikte via Tomlin raak voor de 1-1. Vlak hierna stelde WVV'67 orde op zaken. Een snel genomen corner belandde bij Bjorn, die overtuigend raak kopte voor de 2-1. Uit een snelle counter werd het zelfs 3-1. Robin bekroonde zijn basisplaats met een droge schuiver onder de doelman door. Het verzet van Achtmaal was gebroken. Kieran besliste de wedstrijd door een magistrale vrije trap en een doelpunt met zijn mindere linker. Einduitslag: 5-1 in het voordeel van groen-zwart!

Een heerlijke overwinning op deze zondag! Mede door de resultaten op de andere velden slaat WVV'67 een klein gaatje met de concurrentie. Volgende week mag het op bezoek bij Nieuw-Borgvliet in Bergen op Zoom. Tot volgende week!