WVV'67 BRENGT SPRUNDEL EERSTE NEDERLAAG TOE - WVV'67

WVV'67 BRENGT SPRUNDEL EERSTE NEDERLAAG TOE

30 januari 2023 10:00


Zondagmiddag 29 januari, tijd voor Sprundel-WVV'67! De thuisploeg was nog altijd ongeslagen in dit seizoen. Tevens was het een speciale dag vandaag. Quirijn speelde namelijk zijn 250ste wedstrijd in het Groen-Zwart (hoewel het vandaag even Wit-Zwart was geworden). Namens de gehele WVV'67-familie, van harte gefeliciteerd Kiwi!

WVV'67 was in het eerste deel van de eerste helft de bovenliggende partij. Sprundel kwam er niet doorheen en de mogelijkheden waren voor WVV'67. De eerste echt grote kans was ook gelijk raak. Een vrije trap viel via Matt voor de voeten van Thijs. Een koud kunstje voor de rechtsbuiten en de 0-1 stond op het scorebord. Hierna kwam Sprundel wel iets beter in de wedstrijd, met twee gevaarlijke vrije trappen vlak voor rust.

Na rust waren de eerste grote kansen weer voor de Green-Black Army. Thijs en Kieran wisten het doel helaas niet te vinden. Sprundel kreeg hierna een terechte penalty, waar Brian net niet bij kon: 1-1. De gastheren bleven aandringen en kregen twee enorme kansen, maar de paal en Brian voorkwamen de voorsprong. Vlak voor tijd sloeg WVV'67 toe. Opnieuw ging Thijs 1 op 1 en dit keer sloeg hij wel toe voor doelpunt nummer 4 in twee wedstrijden: 1-2. De Green-Black Army sleepte de overwinning over de streep en mag weer 3 punten bijschrijven!

Heerlijke zondag in Sprundel! WVV'67 klimt naar plek 5 op de ranglijst. Ook staat de Green-Black Army bovenaan in de 2e periode. Een mooi moment was ook de rentree van Youri na lang blessureleed. Volgende week geniet WVV'67 van een vrij weekend op het WK Veldrijden en mag die week erna op bezoek bij Rimboe. Fijn weekend!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!