Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

DOELPUNTRIJK DUEL EINDIGT IN EEN GELIJKSPEL

12 december 2022 10:45

Vandaag kwam Grenswachters op bezoek in Woensdrecht voor de wedstrijd WVV'67-Grenswachters. Voor de Green-Black Army betekende dit alweer de laatste thuisderby van het seizoen. Op jacht naar de plekken 5 en 6 op de ranglijst wilde WVV'67 graag de punten in eigen huis houden.

De start was weer voortvarend. Een terugspeelbal van Grenswachters ging zo onder de voet van de Putse doelman door: 1-0. Vlak hierna viel een bal over de Woensdrechtse defensie. Brian kwam uit, maar raakte in plaats van de bal de man en Grenswachters kreeg een penalty. De aanvoerder maakte geen fout: 1-1. Na een bal van Hessel en Stijn op de Putse lat kreeg ook WVV'67 een penalty. Thimo werd omver gelopen en ook Bjorn bleef ijzig koud vanaf de stip: 2-1. Vlak voor rust werd het zelfs 3-1. Matt besloot druk te zetten op de centrale verdediger van Grenswachters en kon pardoes zo op de keeper aflopen. De gouden schoen-winnaar van 2021/2022 schoof de bal rustig in de goal voor 3-1.

Na rust was Grenswachters een stuk sterker. Het drong aan en WVV'67 kwam bijna niet meer van eigen helft af. Een kwartier voor tijd viel de aansluitingstreffer, toen de spits van Grenswachters de bal met wat geluk binnen punterde: 3-2. De druiven werden nog zuurder. Putte viel nog een keer aan in de allerlaatste minuut en ongeloofelijk maar waar, de bal ging er weer in: 3-3.

Geen overwinning dus voor WVV'67, maar opnieuw is het dit jaar in alle thuisderby's ongeslagen gebleven. Door de resultaten op de andere velden schuift alles weer in elkaar en blijft de Green-Black Army in de grote middenmoot. Aanstaande donderdag (!) is het weer tijd voor bekervoetbal! In de 3e ronde van het bekertoernooi op bezoek bij SC Gastel. Om 20:00 start de wedstrijd in Gastel! Tot donderdag!