Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

WVV'67 STUURT ODIO MET LEGE HANDEN NAAR HUIS

5 december 2022 8:15

Derbyzondag op de Fortuin, wat wil een mens nog meer. Vandaag was het weer zo ver. ODIO kwam op bezoek in Woensdrecht. De Green-Black Army was aardig in vorm de laatste weken en ging op jacht naar overwinning nummer 3 op rij.

Ondanks de kou was de motor van WVV'67 al aardig opgestart. Binnen 4 minuten lag de bal al in het net voor de 1-0. Een voorzet van Hessel belandde bij de 2e paal op het hoofd van Thimo. Hierna golfde de wedstrijd op en neer. Slecht voetbal van beide kanten zorgde ervoor dat het er bij vlagen rommelig uitzag zonder echt grote uitgespeelde kansen.

In de 2e helft was het juist ODIO dat sterk startte. De spits kreeg 2 enorme kansen op de gelijkmaker, maar de bal ging er niet in. Aan de andere kant maakte de keeper een enorme ketser uit een corner, waarna Bjorn de bal simpel in kon tikken: 2-0. Hierna werden de ruimtes gigantisch groot en werd WVV'67 gevaarlijk in de omschakeling. Uit een van die uitbraken maakte Thijs er 3-0 van. ODIO kreeg nog een penalty. Brian pakte deze keurig en hield wederom de nul. Heerlijke overwinning!

De derde driepunter op rij en WVV'67 kruipt langzaam omhoog op de ranglijst. Volgende week staat alweer de laatste thuisderby van het seizoen op het programma. Grenswachters komt dan op bezoek in Woensdrecht. Geniet nog van het weekend en tot volgende week!