Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ORANJE BOVEN IN ZEGGE

28 november 2022 7:45

Vanmiddag stond voor WVV'67 de uitwedstrijd tegen Dioz op het programma. De hekkensluiter van de ranglijst had tot dusver pas 1 puntje gepakt, dus het was voor de Green-Black Army zaak om de overwinning te pakken.

Voordat de wedstrijd begon, bleek dat de shirts van Dioz en WVV'67 te veel op elkaar leken. En de uitshirts waren nog in Woensdrecht achtergebleven, dus begon WVV'67 in het oranje uitshirt van Dioz aan de wedstrijd. De grootste kansen in de eerste helft waren ook voor de Green-Black Army, maar onder andere Hessel, Joost en Max wisten niet te scoren. Aan de andere kant kwam Dioz er af en toe gevaarlijk uit en wist het ook bijna een keer te scoren. Toch stond de brilstand na 45 minuten nog op het bord.

In de 2e helft werd het van beide kanten meer vechtvoetbal. Beide teams speelden veel de lange bal en kansen waren schaars. Tot een kwartier voor tijd Kieran een schitterende actie in huis had. Hij behield het overzicht en schoot de 0-1 binnen. Hierna leek het 0-2 te worden, maar een zuivere goal van Thijs werd afgevlagd voor buitenspel. Gelukkig slalomde Hessel voor de zoveelste keer door de verdediging van Dioz en gaf Martijn een niet te missen kans: toch 0-2. Einde wedstrijd en de 3 punten konden weer in de tas naar Woensdrecht!

2 overwinningen op rij dus voor WVV'67, dat inmiddels is geklommen naar de 8e plek met aansluiting met de plekken naar boven. Volgende week is het weer tijd voor een derby. Odio komt dan op bezoek in Woensdrecht. Tot de volgende!