Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

DONKERE WOLKEN TREKKEN WEG BOVEN WVV'67

21 november 2022 8:00

Vandaag stond voor WVV'67 de thuiswedstrijd tegen NSV van oud-hoofdtrainer Hans Vos op het programma. Waar de tegenstander uit Nispen in de middenmoot te vinden was, werd het voor WVV'67 tijd om de 3 punten te pakken.

Vanaf het begin was de Green-Black Army heer en meester in eigen huis. Het was koud en guur, maar het voetbal maakte veel goed. Alleen maakte WVV'67 de kansen niet af. Drie corners op rij werden heel gevaarlijk, maar de bal ging er niet in. Op slag van rust was het dan toch raak. Matt knikte bij de 2e paal binnen voor de verdiende 1-0.

Na rust was het spelbeeld niet anders. Nu vielen de doelpunten gelukkig wat sneller. Een mooie solo van Kieran werd door Man of the Match Hessel nog mooier binnengeschoten voor de 2-0. Hierna was het tijd voor Thimo. Hij kon zo doorlopen op de keeper en miste dan ook niet: 3-0. WVV'67 controleerde en leek de wedstrijd uit te spelen. Met nadruk op leek, want Quirijn incasseerde nog een domme rode kaart op het einde. Hierna combineerde Bjorn en Jens nog een keer, helaas wel in eigen goal. Eindstand: 3-1.

Eindelijk dus weer 3 punten voor de Green-Black Army! Na de wedstrijd was het weer ouderwets gezellig in de kantine. Volgende week gaan we op bezoek bij Dioz in Zegge. Tijd voor de volgende 3 punten!