Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ZWARE NEDERLAAG IN ROOSENDAAL

14 november 2022 8:45

Vandaag ging WVV'67 op bezoek bij BSC. Deze ploeg stond na 6 wedstrijden in de top 3, dus beloofde het een zware uitwedstrijd te worden. De Green-Black Army kan de punten goed gebruiken om de onderste regionen te verlaten.

Hoofdtrainer Ruud Spierings was helaas ziek, waardoor Robin en Wilfried de honneurs langs de kant waarnamen. WVV'67 begon uitstekend aan de wedstrijd. De organisatie stond goed en de meeste dreiging was voor de Roosendaalse goal. Maar helaas, de eerste kans voor BSC was gelijk raak. Een diepe bal over de defensie werd vakkundig afgemaakt. Vlak voor rust kopte de verdediger van BSC de bal nog bijna in eigen goal, maar de ruststand was 1-0.

Na rust begon WVV'67 weer uitstekend. Timo Zwart wist binnen tien minuten de gelijkmaker te maken na een mooie aanval: 1-1. BSC drong wat aan, en een afvallende bal werd rond minuut 70 binnengeschoten voor de 2-1. Hierna was het gatenkaas in de Woensdrechtse defensie. Hoewel de ballen schitterend binnenvielen, kregen de gastheren ook alle ruimte. De teller stopte pas bij 6, waardoor WVV'67 met 6-1 verliest van BSC.

Een zware nederlaag voor de Green-Black Army. Volgende week gaan ze op zoek naar eerherstel. NSV komt op bezoek in Woensdrecht en die wedstrijd moet gewonnen worden. Tot volgende week op sportpark de Fortuin.